Зачестилите случаи на руски удари по собствена територия може да

...
Зачестилите случаи на руски удари по собствена територия може да
Коментари Харесай

Лондон: Да хвърляш бомби по своята територия е знак за умора и неподготвеност на руските пилоти

Зачестилите случаи на съветски удари по лична територия може да се обяснят с умората и незадоволителната подготовка на водачите във военната авиация. Това разясняват специалисти в последния отчет на Министерството на защитата на Обединеното кралство, обобщение от който е оповестено в обществената мрежа " Х ".

Британското разузнаване отбелязва, че през последния месец са зачестили случаите, при които съветски бойни самолети хвърлят бомби над територията на личната си страна. Експертите напомнят, че на 27 януари съветският новинарски Telegram канал " Astra " заяви, че самолети на Върховен касационен съд на Руската федерация инцидентно са изстреляли два неуправляеми боеприпаса ФАБ-250 по две села в Белгородска област. Първият е паднал във плантация в Постников, а вторият - на улица в село Стрелецкое. В резултат на тези непредвидени офанзиви са били евакуирани към 150 души в радиус от 500 метра.

Това е четвъртият случай, обвързван с мятане на авиационни муниции на съветска територия през последния месец, настояват военните специалисти от Лондон. Първият подобен е регистриран в Белгород още на 20 април 2023 година.

" Невъзможно е да се удостовери дали такива произшествия се случват заради неприятни процедури при въоръжаване на самолета преди политане, или неправилни дейности на екипажа по време на задачи. Вероятно е композиция от двете. Нарастващата периодичност на такива произшествия евентуално демонстрира степента на отмалялост на въздушния и наземен личен състав на фронта в Русия, а също по този начин демонстрира незадоволителна подготовка на участниците във военни интервенции на окупаторите “, обобщава английското разузнаване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР