Забравете използването на автобуси, коли, влакове и дори на двата

...
Забравете използването на автобуси, коли, влакове и дори на двата
Коментари Харесай

Този мъж плува всеки ден, за да стигне до офиса си

Забравете потреблението на рейсове, коли, влакове и даже на двата си крайници. Един мъж от Мюнхен, Германия, споделя, че е разкрил отличен метод за превозване. Той му разрешава да заобикаля натоварените пътища, пиковите часове и всички човешки същества. Става дума за плуването.

Бенджамин Дейвид би трябвало да изминава маршрут с дължина 1.2 благи от у дома до офиса. Това премеждие, което е съвсем всекидневно, го стресира мощно. Така той стартира да плува в локалната река. Това му икономисва чакането по спирки и бутането в градския превоз.

Дейвид споделя, че животът му се е трансформирал към по-добро.

Пред радио CBC той споделя, че през последните години трафикът в Мюнхен е не просто претрупан, а нападателен.

„ Когато карах колелото си, непрекъснато чувах свирещи коли. Когато ходех пешком, аз желаех да викам на колоездачи и така нататък А единствено на метри от мен беше реката. Ако можех да се потопя в нея, незабавно щях да се отпусна и успокоя “, споделя Дейвид.

Дейвид споделя, че поставя своите скъпи движимости, в това число преносим компютър и облекла, във водозащитена торба, която плава на повърхността на реката. С нейна помощ той деликатно преплува дистанцията.

Тази задача му лишава единствено 30 минути, преди да стигне до офиса. Любопитното е, че мъжът единствено отива по този начин до работата си. Пътят на връщане е различен. Защо? Защото не може да плува против течението на реката.

Бенджамин споделя още, че към този момент е съумял да убеди няколко от своите сътрудници да се причислят в утринните часове към него.

„ Хората се заглеждат от мостовете и се смеят или пък питат какво върша “, споделя още той.

Разбира се, не всеки може като Дейвид да употребява реката като средство за превоз в натоварените сутрини. Неговата история обаче е доказателство, че съществуват разнообразни способи, по които можем да понижим равнището на напрежението в градска среда.

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР