Забраненото винаги е по-сладко. Това със сигурност е сред водещите

...
Забраненото винаги е по-сладко. Това със сигурност е сред водещите
Коментари Харесай

Причината някои жени да си падат по женени мъже

Забраненото постоянно е по-сладко. Това сигурно е измежду водещите аргументи дамите (поне някои) да демонстрират интерес към обвързани мъже. Ето кои са останалите аргументи.
Прочетете още
Приключение

Някои дами имат потребност от адреналин. Не се задоволяват със следване на правила, търсят нещо ново и вълнуващо. А какво по-вълнуващо от нарушение на брачния живот и основаване на любовен триъгълник?

Материал за брачен партньор

Колкото и да е необичайно, дамите подсъзнателно си показват, че откакто един път се е оженил, ще се ожени и повторно. Друг е въпросът за какво не мислят, че откакто един път е изневерил, ще изневери още веднъж.

Отворена връзка

Някои дами се опасяват от обвързване и считат, че откакто се захванат с женен мъж, ще останат в ролята на любовници и няма да се желае нищо повече от тях. Не единствено мъжете, само че и дамите от време на време не търсят обвързване и избират да се насладят на спекулация без ангажимент.

Житейски опит и самочувствие   

Жената си показва, че жененият мъж към този момент е натрупал житейски опит и убеденост, а това е привлекателно.

Първият опит като проба

Не е наложително огромната обич да е първият брак. Историята познава безчет случаи, в които човек среща любовта на живота си от втория опит или даже от третия. Вероятно мъжът последователно схваща,че е направил неверен избор, и този път е подготвен на всичко, с цел да задържи дамата до себе си и да откри благополучие в фамилния живот.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР