Заболяванията са тежки, като повече от половината заразени хора са

...
Заболяванията са тежки, като повече от половината заразени хора са
Коментари Харесай

Не яжте предварително нарязан пъпеш, ако източникът е неизвестен, казва CDC, тъй като смъртоносната епидемия от салмонела нараства

Заболяванията са тежки, като повече от половината инфектирани хора са приети в болница, в това число поданици на центрове за дълготрайни грижи и деца в дневни грижи, сподели CDC.

Предишните изтегляния на цели и авансово нарязани пъпеши бяха разширени, с цел да включват пазарите на Kwik Trip, Bix Produce и дистрибутора GHGA, който изпрати изтеглените артикули до магазините Kroger, Sprouts Farmer's Markets и Trader Joe's в няколко щата, съгласно към Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати.

Поради обсега на изтеглянията и евентуалната неустановеност по отношение на източника на пъпеша, здравните чиновници предизвестиха потребителите да бъдат деликатни.

„ Ако не можете да разберете дали вашият пъпеш, в това число авансово нарязан пъпеш или артикули, съдържащи авансово нарязан пъпеш, е част от изземването, не яжте и не го използвайте и го изхвърлете “, сподели FDA в декларация.

Броят на заболелите хора евентуално е доста по-висок от докладваното и епидемията може да не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР