Забелязали ли сте, че някои мъже имат голям късмет в

...
Забелязали ли сте, че някои мъже имат голям късмет в
Коментари Харесай

Късметлия! Екранният д-р Тасев стана шеф на тъща си

Забелязали ли сте, че някои мъже имат огромен шанс в живота. по този начин, да вземем за пример, артистът Наум Шопов e станал началник на тъща си Анжела Славова. Звездата от сериала „ Откраднат живот " е назначен за шеф на компанията, в която тя е съдружничка с щерка си Теа Минкова, написа „ Телеграф ".

Двете дами са записали компанията си „ Ин майнд “ още през 2019 година В правосъдната регистрация те са показали, че ще правят активност в региона на изкуството и културата; обучителни услуги, разнообразни от плануваните в закона, за които се изисква позволение или лиценз; рекламни и маркетингови услуги; както и всяка друга активност, разрешена от закона. За първата година от действието си са заявили доходи от 54 000 лева, демонстрира информация в Търговския указател. През лятото на 2020 година обаче тъщата се е отдръпнала от ръководството на компанията и за началник е назначен известният като доктор Тасев от здравната поредност на Нова тв.

От година Наум Шопов върти още една компания - „ ИмамЧовек.БГ ". На същия адрес в интернет се намира и платформата за работа, в която все още се оферират 2750 услуги, а броят на записаните консуматори е над 7000. Актьорът е съучастник с Манол Бояджиев, който е работил в огромна застрахователна компания, а сега има оранжерия и е шеф на слънчево сдружение.

Името на общия им план е взето от заглавие на ария на Ицо Хазарта. Работата по уеб страницата е лишила повече от година на артиста, поради което той е свел до най-малко изявите си в обществените медии.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР