Забележителен умник, който бе сниман как дрифти на паветата пред

...
Забележителен умник, който бе сниман как дрифти на паветата пред
Коментари Харесай

Свалиха номерата на хитрец, който дрифти пред Св. Александър Невски

Забележителен " хитрец ", който бе сниман по какъв начин дрифти на паветата пред храм-паметника " Св. Ал. Невски " ще може да употребява услугите на... тролейбус №9, който за негово благополучие има спирка напълно наоколо.

Нова тв сподели по какъв начин състезателен автомобил се върти на ръчна спирачка в пешеходното пространство пред храм-паметника. Кадрите са снимани в събота вечерта. На тях се вижда по какъв начин водачът презавива колата с висока скорост, до момента в който на метри от него има пешеходци.

Сигналът до полицията е изпратен в неделя, а чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи са издирили водача. Колата е спряна от придвижване за 3 месеца, на лидера е формиран акт, оповестява тази заран малкия екран.

За негов " шанс "  - освен това състояние псвен това служителите на реда са му връчили още 7 фиша за превишена скорост. Издаден му е и сигнален протокол по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР