Забележителен телевизионен сезон предстои в ефира на NOVA тази пролет.

...
Забележителен телевизионен сезон предстои в ефира на NOVA тази пролет.
Коментари Харесай

Хитови предавания, обичани водещи и големи български звезди – тази пролет само по NOVA

Забележителен ефирен сезон следва в ефира на NOVA тази пролет. Първокласни продукции, хитови заглавия и същинско развлечение чакат феновете през идващите месеци с огромните риалити формати Hell’s Kitchen и „ Един за различен “ и шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “. Вярна на задачата си да поддържа качественото българско кино, Нова Броудкастинг Груп ще предложи и дълго чаканото продължение на хитовия сериал „ Дяволското гърло “ – “Есента на демона “. Дебютът си тази пролет ще направи и документалното риалити „ Любовни афери “, а новите епизоди на телевизионните игри „ Семейни войни “ и „ Сделка или не “ ще продължат да радват феновете всеки работен ден.

Начало на пролетния ефирен сезон на NOVA в деня на влюбените Св. Валентин ще сложи най-позитивното любовно риалити в българския ефирен ефир – „ Един за различен “ . Новият тандем водещи – обаятелните Мария Игнатова и Емо Чолаков , ще провокира силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в гонене на успеха и премия, която може да доближи до 100 000 лева Зрителите ще могат да се насладят на първите два епизода на предаването в сряда и четвъртък (14 и 15 февруари) в 20:00 ч., а по-късно сантименталното предаване ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA.

На 18 февруари (неделя) благотворителната вечер „ Като две капки вода за всяко дете “ ще сплоти 8 известни персони в една от самодейностите на УНИЦЕФ България. Точно в 20:00 ч. Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните дребни дуетни половинки ще изпълнят обичани песни в поддръжка на идеята за битка против насилието против деца във всичките му форми.

На идващия ден, 19 февруари (понеделник), в ефира на NOVA се завръща и дванадесетият сезон на шоуто за звездни трансформации „ Като две капки вода “. Част от него ще станат 8 български звезди, които ще провокират себе си, с цел да се трансфорат в подражател номер 1 на предаването. Неповторимото дуо водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще завихри вихър от нови страсти, музика, развлечение и комизъм в големи дози. Те ще бъдат неразделно до участниците на най-желаната телевизионна сцена всеки понеделник от 20:00 ч.

В кухнята на Hell’s Kitchen България става напечено от 20 февруари (вторник), когато новите тимове ще прекрачат прага на горещото кулинарно риалити. От вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA атрактивните участници влизат в Кухнята на Ада с упоритостта да завоюват огромната премия от 100 000 лева, само че кой от тях ще успее да впечатли кулинарната легенда началник Виктор Ангелов? Към аления и синия тим за повторно ще се причисли и специфичен звезден отбор от звезди в разнообразни професионални сфери.

Премиерният риалити формат на NOVA „ Любовни афери “ ще сложи комплицираните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории всеки петък в 22:00 ч. от 23 февруари.

Предаването ще наблюдава прочувствени истории по действителни случаи за любовни триъгълници, изменничества, неточности, амнистия, разлъка или ново начало. Всяка една от тях е пресъздадена посредством възстановки от непрофесионални артисти. " Любовни афери " дава забавен взор върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените връзки сред хората.

Предстои и дълго чаканото продължение на хитовия български сериал „ Дяволското гърло “, впечатлил освен българските фенове, само че и интернационалната аудитория. Вторият сезон – „ Есента на демона “ ще потопи феновете в мистиката на величествения град Велико Търново. Специалният старт на престъпната поредност е на 29 февруари – тайнствената дата, която символизира високосната година. Всеки четвъртък от 22:00 ч. обичаните герои Мия Язова и Филип Чанов (в функциите изключителните артисти Теодора Духовникова и Владимир Карамазов) ще бъдат изправени пред следствие на мистериозна поредност закононарушения. В „ Есента на демона “ се причисляват и надарените артисти Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други Още преди телевизионната си премиера „ Есента на демона “ стана първият сериал в историята на кинофестивала „ Златна роза “, почетен с тази влиятелна премия.

През пролетта занимателните фамилии и водещият Цветомир Иванов ще продължат да търсят най-популярните отговори на въпроси, заложени авансово на 100 индивида в новите епизоди на „ Семейни войни “ всеки работен ден от 17:00 ч. Веднага по-късно, в 18:00 ч., Ненчо Балабанов ще посреща нетърпеливите да тестват шанса си участници в паметното предаване „ Сделка или не “ .
Гледайте пролетния ефирен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР