Забавянето на растежа на потребителския кредит намалява рентабилността на кредиторите.

...
Забавянето на растежа на потребителския кредит намалява рентабилността на кредиторите.
Коментари Харесай

Experian: гигантът за данни изкопа ефективен ров

Забавянето на растежа на потребителския заем понижава рентабилността на кредиторите. Това също лимитира стила на организациите, натоварени да преценят дали заемите ще бъдат изплатени. Акциите на Experian за кредитна инспекция се показаха по-слабо, защото лихвените проценти се повишиха. След като паднаха с една пета през 2022 година, те стъпваха във вода през по-голямата част от предходната година преди декемврийски удар.

И въпреки всичко листната в Лондон компания е в добра позиция да реализира напредък. Experian е най-голямото кредитно бюро в света, с тежестта да се разшири на прилежащи пазари. Голяма част от неговия напредък идва от нови софтуерни артикули, предопределени да проучват данни, да вземат кредитни решения и да предотвратяват измами.

Мащабът е преимущество в бранш, в който голям брой източници на данни усъвършенстват качеството на кредитния рейтинг. Experian се възползва от взаимоотношението сред бизнеса към бизнеса и отдела за потребителски услуги. Потребителите на Freemium...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР