Забъркаха сексапилната актриса Теодора Духовникова в нагла престъпна схема. За

...
Забъркаха сексапилната актриса Теодора Духовникова в нагла престъпна схема. За
Коментари Харесай

Забъркаха Теодора Духовникова в нагла престъпна схема


Забъркаха сексапилната актриса Теодора Духовникова в нагла незаконна скица. За чутовната машинация алармира самата тя в персоналния си фейсбук профил.

От гневния ѝ коментар излиза наяве, че сексимволът на българския спектакъл и кино е станала жертва на „ някаква нелепост “ - реклама, която краде изображенията ѝ без нейното единодушие.

Ето какво показа Духовникова в персоналния си фейсбук профил за наглите реклами:

„ Мили хора,

Във връзка с “реклама” на някаква нелепост, която тече в интернет пространството и употребява моето име, лице и погрешна информация, бих желала да ви кажа, че това е ПРЕСТЪПНА СХЕМА,

за която към този момент са осведомени ВСИЧКИ органи на реда на най-високо равнище и скоро цялата тази подигравка ще завърши по подобаващ метод.

Дотогава, апелирам ви, не си давайте парите за нелепости, не вярвайте на нелепости, уважавайте себе си, здравето си и интелекта си!

Поздрави и хубаво лято от мен “.



„ Неимуществени вреди могат да търпят само физическите лица, т.е. душевните болки и премеждия от една клюка не могат да бъдат търпени от невъодушевени предмети или пък от търговски сдружения. Трябва да се инициира провеждането на публичен спор в посока дали не се постановат някои законодателни промени, с цел да могат комерсиалните сдружения съответно да се защитят от подправени новини”, това съобщи в изявление за осведомителна организация БГНЕС юрист Емил Василев.

Според Василев такава законодателна смяна би трябвало да се направи в Закона за отговорностите и договорите, а не да се постанова комерсиално сдружение да потвърждава някакви действителни вреди както е по настоящето законодателство. Адвокатът е безапелационен, че лицето, което е нанесло тези вреди би трябвало да може да бъде санкционирано от една страна, а от друга да заплати и обезщетение на комерсиалното дружество, чиито авторитет е накърнен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР