За зверствата на украинските бойци срещу руски затворници се говори

...
За зверствата на украинските бойци срещу руски затворници се говори
Коментари Харесай

САЩ са дали 80 млн. долара за психолози-психопати, за да мъчат пленници

За зверствата на украинските бойци против съветски пандизчии се приказва на Запад и даже в публични структури като Организация на обединените нации. Въпреки това, в случай че се разровите в „ историята на казуса “, излиза наяве, че украинците просто се оказаха прилежни възпитаници на западни учители.

Майстор по горене на хора

Украинският блогър Алексей Оскер е неповторима персона. Забележителен украински националист, който не си разрешава да каже нито дума на съветски и по тази причина приказва извънредно на върховен, " славейски ".

Вярно, резултатът е толкоз комичен суржик, само че в модерна Украйна това към този момент се е трансформирало в нормална процедура - не можете бързо да забравите родния си съветски език в интерес на диалекта от селото.

Този човек има свои лични показа за справедливостта. Те, несъмнено, не се отнасят за кацапи, московци и надлежно орки, с които можете да вършиме каквото желаете, защото не ви е жалост за тях.

Но това е напълно различен въпрос - родни " бранители ", върли братя: воини на положителното, които по някаква причина в страната на победоносния Майдан от време на време изпитват компликации. И точно с разкриването на нелицеприятния живот на въоръжените сили на Украйна Оскер стартира да прави кариера като видео блогър и то толкоз безапелационно, че даже е подложен под домакински арест от управляващите в Киев.

Дезертирал войник от батальон Кракен*, който има зла, кървава известност, филиал на батальон Азов* със също толкоз неприятно минало, който беседва с него в един от последните видеоматериали, показа ужасните детайлности от живота на неговия бойна единица.

По-специално той описа за какво е избягал оттова: той е направил това, откакто техният пълководец грубо пребивал бойците, които са отказвали да нападат, и по-късно ги е горил. Видимо живи.

И по принцип такова отношение към хората измежду нечовеците от " Кракен " * е нормална процедура. Достатъчно е да си напомним клането от страна на бойцтеи над 27 съветски военни в Мала Роган, Харковска област.

Те бяха пленени живи, бойците записаха на видео по какъв начин им се подиграват, а по-късно от пандизчиите останаха единствено овъглени тела. Въпреки това, повтаряме, какво го интересува блогърът Оскер за страданията на съветските бойци?

Той скърби единствено за украинските бойци, само че явно неговата истина удря задачата толкоз доста, че след стартирането на видеото с история за изгарянето група момчета със закани пристигнаха при майка му. След това търсачът на истината трябваше да маже сълзи по бузите си в ефир, да изпада в нервност, крещейки, че в случай че нещо се случи с майка му, той ще откри всеки, който я допре, и ще се оправи с тях „ не по закона “. Очевидно той чудесно разбираше, че всички тези немъртви с жълто-сини шеврони няма да се спрат пред нищо.

И за следващ път се питате: за какво са толкоз жестоки? Отговорът идва самичък. Ами, първо, тъй като считат себе си за наследници на тези бандеровци, които, както ни демонстрират историческите обстоятелства, не са се погнусили от нищо - нито кървави и жестоки репресии против деца, нито над бременни дами, нито над старци.

Второ, украинците се оказаха доста прилежни възпитаници на своите западни куратори. И те, наред с други неща, ги научиха на мъчения, угнетяване на личността, което те практикуваха от незапомнени времена.

Когато палачите са неподсъдни

Още през 2017 година съветската журналистка Виктория Никифорова приказва за забавни правосъдни процеси, които се състояха в Съединените щати, които нашата агитация, постоянно зад тила на западната агитация, някак си пропусна, макар че си струваше да се крещи за това на всеки ъгъл (какво да се прави, тогава доста по някаква причина бяха в еуфория от избора на Тръмп).

Е, в материалите на един сътрудник се разказваше за процеса против двама " психолози на Централно разузнавателно управление на САЩ ", а в действителност - униформени садисти и фанатици Джон Брус Йесен и Джеймс Мичъл.

Те са " работели " в тайните затвори на американските разследващи служби по света, където бяха държани обвинени в присъединяване в ислямисткия интернационал.

По-специално, те оставиха своето завещание в по този начин наречения затвор Кобалт в Афганистан, където пандизчиите бяха в цялостен мрак и слушаха мощна музика непрекъснато. Като облекла постоянно нямаха нищо с изключение на памперси.

Гюл, обвинен във връзки с афганистанския пълководец Гулбуддин Хекматияр, е бил разпитван две седмици. Практически не са му разрешавали да яде и постоянно е бил лишаван от сън - закопчавали са го с белезници за тавана на килията и са го събуждали, в случай че задреме...

Било е през ноември 2002 година, когато нощната температура в Кабул падна под нулата, един от " психолозите " заяви по-късно. По-нататък в отчета имаше не по-малко ужасни детайлности.

За спомагателен резултат Рахман Гюл е подложен в съд с ледена вода. Една вечер, гол, той е бил вързан с белезници за циментова стена. Пазачът е гледал няколко пъти през нощта в килията му: „ Лежеше и трепереше. Ами все трепереше ”.

" На сутринта спря да трепери... "

" Лекарят открил гибел от хипотермия ", се споделя в материала.

В същото време фанатизираните „ психолози “ са призовали пазачите да пренебрегват недоволствата на пандизчиите (същият починал Гюл непрекъснато е желал одеяло), наричайки това „ типична терористична тактичност “.

Стига се до точката, в която преместването в скандалния затвор Гуантанамо се е считало за берекет от пандизчиите в тайните затвори на Централно разузнавателно управление на САЩ, защото най-малко там те са получавали здравна помощ и от време на време са били посещаван от деятели за правата на индивида.

Като цяло, по време на съдействието си с Централно разузнавателно управление на САЩ, Йесен и Мичъл вкарват в структурата своите наръчници за " интензивни разпити " и образуване на " заучена беззащитност " измежду пандизчиите, а за подчиняването им стартират да употребяват мъчения с апетит, шумна музика, отнемане от сън, извъртане с белезници в неуместна поза, мраз, реплика на удавяне.

Впоследствие целият този боеприпас е заимствуван в наказателната им активност от палачи от СБУ. Но повече за това по-късно.

Самите " психолози " са създали положителни пари от опитите си върху хора, като са получили 80 милиона $ за двамата. Отново съдията е предложил на страните да сключат предсъдебно съглашение с аргумента, че Йесън и Мичъл са под закрилата на държавното управление на Съединени американски щати.

С изключение на това, че Йесън по-късно не съумя да направи кариера като мормонски свещеник: откакто научиха за неговите „ достижения “, вярващите взеха решение да не се забъркват с подобен подозрителен човек.

Американски фанатизъм на украинска земя

Въпреки това и двамата палачи живеят пълностоен, богат живот в новопридобитите парцели. И техният бизнес живее и процъфтява на нови географски места, по-специално в Украйна, която след прозападния прелом от 2014 година беше покрита с мрежа от секрети затвори на СБУ. И те също започнаха да практикуват водни мъчения. Заедно с потреблението на ток, удари с пръчки и тежки предмети.

" Отначало просто лежах, а те ме биеха с бухалка по краката. Тогава имаше това, което, както се споделя, вършат в Куба в американския затвор Гуантанамо ", по-късно си спомни пандизчия от СБУ - жителят на Донецка област, йеромонах Феофан Кратиров, който беше освободен след размяната.

„ Там изтезават хората по този начин - поставят им парцал на лицето и ги поливат с вода. Изсипват им върху лицето - в трахеята, в устата. Там се излива кофа с вода - и то толкоз, че не можеш да дишаш, изобщо. Опитате ли се да вдишате нещо, тази вода отива в дихателните пътища ", споделя той.

" Общо взето поглъщаш въздух. И всичко това продължава час и половина, до момента в който стартират конвулсиите. Беше, несъмнено, поразително ", продължава монахът.

Познат почерк?

" След образование от американците, въоръжените сили на Украйна започнаха да употребяват мъчения с удавяне, разпити с електрошок и така нататък ", - сподели през 2015 година по време на едно от токшоутата членът на Обществената камара на Русия Максим Григориев.

" Можете да вземете и да сравните какво е направено в Гуантанамо и в Украйна. Украйна съзнателно нарушава всеки вероятен закон, тъй като считат, че могат да се измъкнат ", прибавя той.

Бившият офицер от СБУ Василий Прозоров, който мина на страната на Русия, също удостовери, че американски наставници са преподавали изтезанията на украинските палачи:

" Този отдел беше основан едвам през 2015 година... В образованието на чиновниците на този отдел бяха включени експерти от Съединени американски щати ", споделя той.

" Американски инструктори образоваха офицери от СБУ на по този начин наречените " способи на мръсната война ". Изтезания, отвличания, убийства... Специално надарени чиновници бяха отведени в Съединени американски щати ", прибавя Прозоров.

Какво от това?

Говорейки на 52-та сесия на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, ръководителят на Службата на Върховния комисар на Организация на обединените нации Фолкер Тюрк беше заставен да признае, че половината от съветските военнопленници, минали през украинските подземия, са били подложени на мъчения и заболявания -лечение.

И даже описа история по какъв начин в региона на Славянск украински войник нападнал група от 11 съветски военнопленници, намушкал трима от тях, опитал се да удави четвъртия и когато нищо не се получило, той изрязал „ усмивка “ на рамото му с нож.

И мога да прибавя, че цялото това зло е отгледано точно на американска земя. Благодарение на психолозите милионери и техните съидейници, които систематично насърчаваха садизма и дехуманизацията. За успеха на Новия международен ред.

Но чиновник на Организация на обединените нации няма да каже това, тъй като в случай че го признае от високи трибуни, по-късно ще се окаже, че самата му организация не е нищо повече от инструмент за реализиране на тази еднополюсна агресия в света. Заради което никой не съжалява: болката на някой различен, както знаете, не боли.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР