За злоупотреба с публични средства от страна на кмета на

...
За злоупотреба с публични средства от страна на кмета на
Коментари Харесай

Контрера праща в прокуратурата скандален случай с раздадени бонуси в столичния район „Възраждане“

За корист с обществени средства от страна на кмета на регион „ Възраждане “ от „ Спаси София “ алармира общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера . Той внася сигнал до софийската прокуратура . Освен това съветникът от Вътрешна македонска революционна организация упорства и за цялостен одит на изразходваните средства от регион „ Възраждане “ за 2023 и 2024 година, оповестиха още от политическата мощ. 

В обществената мрежа Фейсбук Карлос Контрера дава детайлности за случая. Всички общински съветници са сигнализирани от основния счетоводител на регион „ Възраждане “ , че новият кмет от „ Спаси София “ Станислав Илиев е раздал 10 000 лв. на чиновници от администрацията под формата на в допълнение материално стимулиране .

Бонусите са раздадени на новоназначени чиновници , които няма по какъв начин да получат препоръка за работата си за предходните три месеца по простата причина, че тогава изобщо не са работили в администрацията . Въпреки това еднолично районният кмет със заповед бонифицира тези чиновници, написа Контрера.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР