За втори път в рамките на малко повече от година,

...
За втори път в рамките на малко повече от година,
Коментари Харесай

Огнена катастрофа с цистерна I-95 в Кънектикът затвори част от главната магистрала за втори път в рамките на малко повече от година

За повторно в границите на малко повече от година, натоварена част от междущатска автомагистрала 95 в Кънектикът беше спряно — евентуално за дни — откакто ремарке с влекач, пренасящо хиляди галони бензин, избухна в голям пъкъл в четвъртък сутринта в Норуолк.

„ Аварийните екипи не престават да работят на мястото на случая на пожара на цистерна на I95. Нашите чиновници работят за пренасочване на трафика в целия град. Напомняме на всички да потърсят различни направления и да си обезпечат в допълнение време за пътешестване “, написа полицията в Норуок в обява на X. 

Според щатската полиция служителите на реда са реагирали на сигнал за злополука към 5:30 сутринта, включваща един или повече камиони и друго транспортно средство, което е довело до солиден пожар на I-95 на юг под надлез в региона на изходи 15 и 16.

По време на конференция губернаторът Нед Ламонт сподели, че за благополучие никой не е съществено ранен. Други държавни чиновници обаче споделиха, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР