За втора поредна година в Казанлък за приема в б

...
За втора поредна година в Казанлък за приема в б
Коментари Харесай

Електронната система за записване на първокласници в Казанлък тръгва на 30 май

За втора поредна година в Казанлък за приема в б първи клас ще може да се кандидатства посредством електронна система. Тя ще отвори на 30 май и заявки ще се подават до 9 юни в това число. Онлайн заявките за записване в първи клас се подават тук, а за подготвителни групи в учебните заведения тук.
Тази година преимущество ще получават деца, които имат братя или сестри до 12-годишна в учебното заведение, за което аплайват първолаците без да има значение непрекъснатия или сегашния им адрес. Те автоматизирано ще се разпределят в първа група, а датата и часът на подаване на заявката в електронната система не въздейства на окончателното класиране.
Резултатите от първото класиране ще се разгласят на 12 юни, а записването ще е от 13 до 18 юни в това число. Записвания на 17 юни няма да се правят поради провеждането на Национално външно оценяване в VII клас по български език и литература и в учебните заведения няма да се позволяват външни лица.
Кандидатстването за второ класиране ще бъде от 20 до 21 юни в това число, а резултатите ще се разгласят на 24 юни. Срокът за записване е от 25 до 27 юни. Заявленията за присъединяване в третото класирането е от 29 юни до 2 юли, резултатите се ще бъдат оповестени на 3 юли, а записването ще е от 4 до 5 юли в това число.
Пълният график за банкет в учебните заведения може да се прегледа на страницата на община Казанлък в раздел " Дирекции и отдели " - " Хуманитарни политики " - " Образование " - " Училища ".
За родителите без достъп до Интернет шефовете на учебни заведения ще основат нужната организация за подаване на заявки на място в работните дни от 30 май до края на интервала на кандидатстване.
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР