За втора поредна година Теленор България провежда образователна игра насочена

...
За втора поредна година Теленор България провежда образователна игра насочена
Коментари Харесай

“Дигитални скаути: На лов за приключения и знания” е най-лесният начин да обясните на детето си що е то онлайн безопасност

За втора поредна година Теленор България организира просветителна игра ориентирана към сигурността на децата онлайн. За задачата компанията сътвори приложението Digital Scouts, налично изцяло гратис в и.
Тази събота, 17 октомври, всички искащи да станат част от цифровото скаутско премеждие ще могат да се впуснат в дебрите на играта “Дигитални скаути: На лов за завършения и познания ”. Серия от забавни въпроси ще ревизира знанията на децата в няколко разнообразни категории от медийна просветеност, до онлайн тормоз сред връстници и дали знаят по какъв начин да реагират на другите рискови обстановки, които неизбежно се крият в онлайн пространството. 
Така, забавлявайки се, децата неусетно  ще придобият скъпи познания и умения, с цел да бъдат сигурни, когато се вписват онлайн. Родителите също ще са спокойни, че децата им са готови и осведомени с разнообразни обстановки, пред които могат да бъдат изправени. 
150 награди чакат цифровите скаути, които са се справили сполучливо с въпросите и са разгадали виртуалните загадки от четирима от най-популярните български влогъри. На финала двама огромни късметлии ще получат по един специфичен тайнствен пакет, в който се крият огромни изненади, почтени за същински спечелили. 

Теленор непрестанно уголемява инструментите, с които да оказва помощ да се усещаме в по-голяма сигурност онлайн. Както посредством постоянните си осведомителни и просветителни стратегии, по този начин и през принадлежности като услугата. Тя може да се задейства и ръководи елементарно посредством мобилното приложение MyTelenor, като дава опция за отбрана от рискове в интернет.
Допълнителна информация за онлайн сигурността е налична на платформата, където материалите са особено основани и пригодени за деца, учители и родители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР