За втора поредна година някои от най-култовите участници – Филип,

...
За втора поредна година някои от най-култовите участници – Филип,
Коментари Харесай

Първи разкрития за новия сезон на Игри на волята

За втора поредна година някои от най-култовите участници – Филип, Михаела и Гого вършат предварителни кастинги за най-екстремното риалити в ефира. А участниците, които изберат, минават непосредствено към огромния кастинг.

" Част от хората, явили се на този кастинг, са хора, които упражняват при мен. Повечето ми признаха, че се тормозят, само че това е добре, тъй като те държи нащрек. Този адреналин, който имаш преди съревнование – предстартовата тресчица да е в твой плюс. Моята цел е да намеря типаж, сходен на моя. А точно – физически квалифициран човек – мощен и устойчив. От една страна изучавам моите участници на физически умения, които ще им бъдат нужни за Игрите. Давам им мотивационни препоръки. Дамите, които се явяват на кастингите, стават все по-можещи. Някои даже са по-подготвени от мъжете. Жените през днешния ден се показаха доста добре. Поздравявам и четирите от тях, които през днешния ден се престрашиха да вземат участие “, споделя Филип пред NOVA, един от финалистите от сезон 4 на най-екстремното риалити.

" Усещането е необикновено и неописуемо. Няма по какъв начин да го опиша, би трябвало да се преживее. Който има предпочитание, дано се опита. Нищо не трябва да те стопира “, безапелационен е Фифо.

Лефтеров също присъства на кастинга, с цел да види по думите му  " новите машини “, които мерят сили, с цел да се включат в идния шести сезон на " Игри на волята “.

" Новите участници са все по-добри и готови. Гледат предходните сезони и са насочени за това какво ги чака. Но когато пристигна моментът за кастинга и стъпиш на Арената, нещата постоянно наподобяват по различен метод. Колкото и да е квалифициран човек, когато пристигна кастинга, се стяга. Надявам се да покажат цялостния си капацитет “, споделя Лефтеров и допълва, че е научил значими уроци във формата. " Ето, че години по-късно тримата с Фифо и Чакалов още веднъж сме дружно и сме си близки. Най-важното, което можеш да вземеш от " Игри на волята “, с изключение на страстта, са другарствата с хора, на които можеш да разчиташ. Животът ни се е трансформирал дотолкоз, че сме по-разпознаваеми. По-отговорни сме като държание пред обществото и се стремим да даваме добър образец. "

Мартин Николов-Елвиса също посети кастинга на Фифо, с цел да поддържа собствен прочут, явил се за присъединяване в конкуренцията. " Фифо приготвяше и мен за Игрите и взех решение да дойда да видя новите лъвчета. Бих взел участие още веднъж в надпреварата, тъй като остава мемоари за цялостен живот “, показа Елвиса и прикани хората да се записват за риалитито, тъй като е неповторимо прекарване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР