За втора поредна година керванът на Формула 1 се пренася

...
За втора поредна година керванът на Формула 1 се пренася
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Гран При на Маями

За втора поредна година керванът на Формула 1 се придвижва в Южна Флорида за конкуренцията за Гран При на Маями, първата от общо три визити в Съединени американски щати този сезон. Надпревата ще стартира в 22:30 часа и ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT 2. Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно онлайн.

От полпозишъна петата съществена конкуренция за годината ще стартира Серхио Перес, който през днешния ден ще може за първи път в своята кариера да завоюва две следващи надпревари. Мексиканецът победи в Гран При на Азербайджан преди седмица, където той завоюва и спринта.

На пръв взор задачата на Перес в Маями през днешния ден няма да е доста комплицирана, защото неговият съотборник Макс Верстапен ще започва чак девети. Световният първенец позволи неточност в решителната част на вчерашната подготовка и след удара на Шарл Леклер в стената остана без време в нея.

Това стичане на събитията разреши на Фернандо Алонсо да се пребори за второто място на стартовата решетка. Вторият ред на нея пък ще си поделят Карлос Сайнц и приятната изненада на вчерашния ден Кевин Магнусен.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР