За всяка от 12-те зодии има определени характеристики относно кариерата,

...
За всяка от 12-те зодии има определени характеристики относно кариерата,
Коментари Харесай

Перфектният уикенд според зодията

За всяка от 12-те зодии има избрани характерности по отношение на кариерата, по отношение на любовта и персоналните качества. Но и за всеки един представител на съответен зодиакален знак има няколко неща, които " сглобяват " съвършения уикенд. Вижте в канала във vbox7:

Овен

Представителите на зодия Овен имат доста сила за консумиране, по тази причина даже и през уикенда са извънредно дейни. Най-добрият метод да прекарат почивните си дни е като спортуват (предимно групови спортове, защото са контактни и обичат да поддържат връзка с нови хора), да изобретят нещо у дома или да се насочат на малко пътешестване до нова дестинация.

Телец

Представителите на зодия Телец обичат да прекарват свободното си време със своите другари. Затова през уикенда най-хубавото нещо, което могат да сторят, е да посетят огромно събитие с радостна музика и занимателни диалози. Ако пък са решили да се усамотят – най-приятно ще уплътнят почивните дни в градината край цветята или в кухнята, до момента в който си подготвят нещо вкусно.
 кухня iStock/Getty Images

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци имат едно само схващане за съвършено прекаран уикенд и това е четенето на книги и почивката вкъщи. Спонтанно пътешестване също е превъзходен вид за свободното време на Близнака.

Рак

Представителите на зодия Рак също обичат да прекарват време у дома, до момента в който слушат музика на мира, само че също по този начин обичат и да пътешестват. През почивните дни с наслада посещават нови места, вършат преходи в планината, а почивката край море или язовир е мечтаният уикенд.
 преходи в планината iStock/Getty Images
Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат да са център на внимание, по тази причина съвършеният уикенд за тях е обвързван с деен обществен живот. Опера, кино, спектакъл, вечери и излизания по питейни заведения, танци и занимателни диалози също попадат измежду идеалното запълване на свободното време.

Дева

Представителите на зодия Дева избират да прекарват уикенда си у дома, до момента в който майсторят нещо, без значение дали то е обвързвано с заниманието им, или с подобряването на домашния уют. Девите обичат и да пътуват в свободното си време – на дестинации, свързани с исторически събития и изпълнени с културни забележителности.

Везни

Представителите на зодия Везни си показват съвършения уикенд, изпълнен с визити на изложения, на танцови и балетни спектакли. Свободното си време също обичат да посвещават на разходки за отмора или извършване на покупки на облекла и аксесоари.
 извършване на покупки iStock/Getty Images
Скорпион

Представителите на зодия Скорпион кипят от сила и съвършеният уикенд за тях е обвързван с рисковите спортове, които подвигат адреналина. Уединение измежду природата и четене на книги също спадат към обичаните им занимания за свободното време.
 рискови спортове iStock/Getty Images
Стрелец

Представителите на зодия Стрелец си показват съвършения уикенд, изпълнен с пътувания и спорт. Освен това обичат да посвещават свободното си време за самоусъвършенстване, като се записват на езикови или кулинарни курсове, както и на танци.

Козирог

Представителите на зодия Козирог знаят, че съвършеният уикенд за тях е четенето на исторически разказ или посещаване на забележителности, свързани с предишното. Всичко, обвързвано с историята, е уязвимост на Козирога, само че през свободното си време можете да го видитe и увлeчен по колекционерство.
 четене iStock/Getty Images

Водолей

Представителите на зодия Водолей си показват съвършеният уикенд, отдадени на социална идея или благотворителна активност. Увличат се също по снимка и мода, не е изключено през почивните си дни да четат книги на политическа и икономическа тема.

Риби

Представителите на зодия Риби са креативен натури, по тази причина изкуството им е уязвимост. Пеене, изобразяване, танци – най-малко едно от тези занимания би трябвало наложително да участва в уикенд програмата им. Обичат също по този начин да слушат музика, както и да прекарват свободното си време с близки другари.
 
 танци iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР