За всички почитатели на астрологията сме подготвили списък с най-чувствителните

...
За всички почитатели на астрологията сме подготвили списък с най-чувствителните
Коментари Харесай

Кои са най-емоционалните зодии

За всички фенове на астрологията сме подготвили лист с най-чувствителните знаци на зодиака, които съгласно звездите са доста прочувствени, обезпокоени от доста неща, които са отвън техния надзор и доста елементарно се нараняват. Някои от тях одобряват драговолно всичко, което чуят и го проучват с часове, а други задушават страстите, макар че изпитват доста от тях и не могат да ги признаят даже пред най-близките хора. Проверете по-долу за кои знаци от зодиака би трябвало да внимавате и с кои партньорските връзки са същинско прочувствено влакче в увеселителен парк.

Близнаци 
5-те зодии, които не могат да скрият своята емоционалност
Правите ли това, което сърцето ви диктува, или нормално обмисляте всичко, преди да действате? По-страстен ли си, или по-логичен? Исти...
Прочети повече
Хората Близнаци са майстори на размисъл - имали са безчет безсънни нощи, през които са мислили за обстановката, в която се намират във всеки един аспект. Близнаците са страхотни другари, както и сътрудници, тъй като на тях може да се разчита във всяка обстановка. Те поддържат околните си, само че за жалост постоянно поемат проблемите на другите, което постоянно ги кара да се усещат претрупани. 

Водолей 

Хората Водолеи са доста чувствителни и прочувствени, доста постоянно са измъчвани от мощни страсти. Водолеите се привързват бързо и по тази причина не одобряват доста добре раздялата. Те дълго проучват какво се е объркало, търсят проблемите постоянно в себе си и е мъчно да им изясни, че е било иначе - да вземем за пример, че не са отговорни. Водолеят е видът идеалист, който вижда света в цветни или сиви тонове, което значи, че обича да отива от прекаленост в прекаленост и мъчно се дистанцира от избрани обстановки.

Овен 
Как да разгадаете страстите и възприятията на другия съгласно зодията му
Понякога връзките при започване на връзката са комплицирани за разгадаване, а различен път пламъчето в очите на другия се вижда незабавно. Ако...
Прочети повече
Овните са доста избухливи, могат да се възпламенят при най-малкия подтик - доста елементарно е да ги разстроите или ядосате. Нещо повече, те са непримирими и дълго време таят завист, държат я в себе си за подобаващ миг на " изригване ", както и измислят различни сюжети за някоя история, с която да нападат врага си. Ако не желаете да обидите човек Овен, би трябвало да сте доста деликатни с това, което казвате – знаете, че е мъчно да бъдете деликатни от самото начало, само че в никакъв случай не можете да бъдете прекомерно деликатни. Връзката с Овен е прочувствена влакче - многото екшън-моменти са обезпечени! 

Везни

Хората под знака Везни са доста постоянно докосвани в душата им - могат да плачат по в действителност тривиални аргументи. Докосва ги безусловно всичко: от раздялата на обичана сериална двойка до щастливо семейство в реклама за масло. Те не могат да си обяснят за какво се случва това, а самите те постоянно не схващат за какво плачат, заради което сълзите сами се стичат по бузите им. Сигурно се досещате, че Везните са доста прочувствени, топли и обичани - те най-охотно биха дали любовта си на целия свят.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР