За всички нас денят на Христовото Възкресение е празник на

...
За всички нас денят на Христовото Възкресение е празник на
Коментари Харесай

Кметът Валентин Ревански: Желая Ви здраве, смирение и любов към ближния

„ За всички нас денят на Христовото Възкресение е празник на вярата, който събира фамилии и другари, сплотява ни към безконечните духовни полезности и идеали. Той е ден за признателност – към Бог, към околните, към себе си. Време за размисъл и равносметка, в което всеки би трябвало искрено да си направи оценка до каква степен е добър в делата си, какво го стимулира, какво е съдействал за хората, за своя град, за своята Родина. Той е ден за признателност – към Бог, към околните, към себе си. Време за размисъл и равносметка, в което всеки би трябвало искрено да си направи оценка до каква степен е добър в делата си, какво го стимулира, какво е съдействал за хората, за своя град, за своята Родина. “

Така стартира великденският привет на кмета на община Ямбол Валентин Ревански към съгражданите му, който продължава по следния метод:

„ Христово обучение също ни поучава, че би трябвало да бъдем единни, морални и доброжелателни един към различен. Да не позволяваме разделянето.

В комплицирани времена, изключително значима е ролята на Българската православна черква – за опазването на богатото ни историческо и културно завещание, с което се гордеем, и грижата в укрепването на фамилните полезности и възпитанието на подрастващото потомство.

Желая Ви здраве, примирение и обич към близък. Нека в фамилиите Ви да има мир и съгласие! Имайте религия в положителното и справедливостта!

Честито Възкресение Христово! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР