За всеки значението на думата „справедливост“ е субективно. Това, което

...
За всеки значението на думата „справедливост“ е субективно. Това, което
Коментари Харесай

Зодиите, които държат на справедливосттa

За всеки смисъла на думата „ правдивост “ е субективно. Това, което за един човек е почтено, може да е незаслужено за различен, написа tialoto.bg.

Астрологията може да помогне да разберете от какво другите хора се нуждаят и какво биха сметнали за заслужено. Представителите на някои зодии ценят справедливостта и в никакъв случай не биха ви измамили.

Везни
Везните са толкоз вглъбени в концепцията за баланс във всяка обстановка, че за тях е доста мъчно преднамерено да създадат нещо незаслужено. Така или другояче, представителите на тази зодия не са бойци – те са договарящи.

Не мислете обаче, че те ще разрешат да минете през тях. Ако Везните се изправят против някого, който не играе почтено, ще създадат каквото могат, с цел да се защитят. В последна сметка справедливостта има значение, единствено когато разпоредбите са идентични за всички.

Дева
Когато става въпрос за изтъкване на всеки дребен подробност, който не е наред, Девите са тези, които няма по какъв начин да го пропуснат. Дори и да са на ваша страна, може да усетите, че от време на време сте подложени на офанзива или тежка рецензия.

Макар това да не ги прави доста известни, за Девите решаването на проблем е по-важно, в сравнение с това да накарат хората да се усещат удобно.

Лъв
Лъвовете желаят всички да са щастливи. Няма възможност да прибягнат до падение или машинация. Основното, което им пречи да са безкомпромисно обективни, е персоналният им интерес.

Ако схванат, че държанието им в действителност вреди на други хора или ги кара да наподобяват като измамници, те бързо се извиняват и се пробват да поправят грешката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР