За всеки професионален тенисист най-важното нещо е да не губи

...
За всеки професионален тенисист най-важното нещо е да не губи
Коментари Харесай

Рафа: Не загубих любовта си към тениса дори и в най-трудните моменти

За всеки професионален тенисист най-важното нещо е да не губи пристрастеността към спорта даже и в най-трудните моменти, съобщи испанецът Рафаел Надал, който претърпя няколко доста тежки години, преди да се завърне в прелестна форма през 2017-а година. Той завоюва два от шампионатите за Големия шлем, а през тази седмица ще опита да победи и в Пекин.

" Получих няколко по-сериозни травми през кариерата ми, само че резервирах пристрастеността си към тениса, любовта към специалността и упоритостите да превъзмогвам компликациите от физическа позиция. Разбира се, че всеки състезател би трябвало да стартира деня си единствено с една мисъл - да направи нещо по-добре от през вчерашния ден ", съобщи Надал преди шампионата в Пекин.

Испанецът ще стартира присъединяване си на конкуренцията в Китай против французина Лука Пюй, от който загуби предходната година. Сега обаче Надал е във форма и има баланс 59-9 от началото на сезона. Той е водач в международната класация и ще опита още веднъж да завоюва шампионата, на който победи като младеж през 2005-а година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР