За всеки, който е чел поне една кримка е ясно,

...
За всеки, който е чел поне една кримка е ясно,
Коментари Харесай

Борис Ангелов: Лявата ръка на Нинова Вяра Емилова е израснала под крилото на Гущеров


За всеки, който е чел най-малко една кримка е ясно, че акция без пари не може да се прави, когато партията няма дотация. Интересно е наличието на една персона - Вяра Емилова, която е " лявата ръка " на Корнелия Нинова. Тя е секретар на предходното Централен комитет, Тодор Живков също е бил секретар на Централен комитет. Тя е от Силистра, израснала е под крилото на тамошния предприемач Добромир Гущеров. Общо взето тя заема все по-силни позиции и се провали в Ловеч и беше преместена в Силистра като кандидат-депутат. Това разяснява журналистът от " 19 минути " Борис Ангелов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Интересно е, че Вяра Емилова е възпитател и психолог и се яви като специалист в региона на туризма. Това надали може да има друго пояснение, с изключение на, че се работи по непознати ползи. В последните две постоянни държавни управления бяха разпределени по един доста забавен метод линиите плажни на България, върнахме се в 90-те години. Например юг - ВИС и север - СИК и така нататък В туризма има ползи и очевидно е значимо страната да продължи да граничи със СИК и ВИС. Няма даже да разясня нещата, които Емилова е говорила ", сподели още той.

" Тази акция на Българска социалистическа партия беше най-щедрата до момента, макар неприятният резултат. Появиха се и забавни разпределения на гласовете, беше доста забавен ромският избор. Например 40% дали своят вот Движение за права и свободи и по 20% ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Когато имаш по 20% това подсказва известна тактика и тактичност по какъв начин да се получи подобен резултат ", разяснява журналистът.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР