За връщането на Адриан Златков е платен откуп. Това каза

...
За връщането на Адриан Златков е платен откуп. Това каза
Коментари Харесай

Бащата на Адриан Златков: Платихме откуп, сумата е доста сериозна

За връщането на Адриан Златков е заплатен откуп. Това сподели пред публицисти бащата на отвлечения млад мъж – притежателят на една от огромните автокъщи в София Тони Златков.

Той обаче отхвърли да разкрие размера на откупа. Мога единствено да кажа, че за нашето семейство сумата е много сериозна, съобщи предприемачът.

Адриан е добре, почива си сега. Всички сме доста щастливи и признателни, че се развиха по този начин нещата, добави Тони Златков.

Върху него не е упражнено принуждение. Не знае къде е бил държан, много е объркан. Оставен е в дефилето посока Самоков. Прибрал се е на автостоп, прибрали са го положителни хора. Взехме го от бензиностанция в Горубляне, изясни бащата на отвлечения млад мъж.

Той посочи, че похитителите са се свързали с него още на втория ден. Комуникацията с похитителите е водил персонално Тони Златков посредством есемеси.

Нямам врагове, бизнесът ми е извънредно чист и транспарантен, акцентира Тони Златков. Не диря отмъщение, желаеме просто да върнем нашия естествен и проведен живот, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР