За тринайста поредна година, Модна агенция Интерсаунд и Асоциация на

...
За тринайста поредна година, Модна агенция Интерсаунд и Асоциация на
Коментари Харесай

Банско ще бъде домакин на конкурса “LITTLE MISS & MISTER GALAXY 2023

За тринайста поредна година, Модна организация Интерсаунд и Асоциация на стилните организации в България провеждат интернационален конкурс за детска хубост и гении “LITTLE MISS & MISTER GALAXY 2023 ". Той ще се организира от 28 март до 2 април в Банско. В него ще вземат присъединяване 25 девойки и момчета на възраст от 4 до 17 години от България, Румъния, Южна Африка, Бразилия, РСМакедония, Малта, Грузия, Армения, Молдова и други

Участниците ще се показват в няколко кръга- изявление с журито, модерно щоу “Galaxy Fashion ”, тур на гениите, тематичен тур на тематика „ Galaxy Star “, тур с национални носии и тур с публични тоалети.

В програмата е включен и ден на нациите, в който участниците, облечени в национални костюми ще показват традициите и кухнята на своята страна. Финалът ще бъде на 31 март, от 17:30 ч., в Туристическия информационнен център. Гости на събитието ще бъдат известни носителки на интернационалните и национални трофеи от състезания за хубост като Наталия Гуркова - Мис България, Гюлчер Ибрям - Мисис Планет, Jancer Galea- Little Miss Galaxy 2018, интернационалните фешън експерти, публицисти.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР