За тринадесети пореден път в балната зала „Монтесито“ в столицата

...
За тринадесети пореден път в балната зала „Монтесито“ в столицата
Коментари Харесай

Единайсет успели жени с награди от конкурса '„Мисис Дама на ...

За тринадесети следващ път в балната зала „ Монтесито “ в столицата бяха раздадени годишните награди за бизнес достижения „ Мисис Дама на годината “ 2021. Организатор и продуцент на премиите са организация „ Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.
Идеята на премиите е да бъдат открити тези дами на днешния ден, известни или не толкоз, които сами построяват своето име и се гордеят с него.
Над 80 дами бяха кандидатките за систематизиране в 32 категории, само че от тях журито реши да награди единствено 11.
Пак по традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско.
Не се наруши и традицията към 5 – степенната вечеря сомелиер да показа към всяко ядене подобаващото вино.

За положителното въодушевление на гостите се погрижи първият притежател на купата мистър дядо Иво Танев.
Средствата събрани от благотворителният търг бяха предоставени на неправителствена организация в социална изгода, която поддържа и подкрепя българските деца за заслужен и пълностоен живот, предоставяйки им благоприятни условия за развиване и рационализиране в лицето на Богдана Желявска
Водеща на събитието беше Нели Пандилова. Ето и наградените дами на годината:

1. Категория –Модна марка – Гергана Апостолова - притежател и дизайнер на бутикови публични, бални и коктейли рокли

2. Категория – Бизнес - Таня Китик

3. Категория –Спорт и здраве – Дима Тодорова - на 33 години –фитнес треньор и съветник по здравословен метод на живот. Мотиватор и треньор във фитнес.

4. Категория – Млад водач – Александрина Йорданова- притежател на школа по етикет за млади дами. Работила е дълго време, като текстописец и има публикации за разнообразни уеб сайтове и списания на женски тематики.

5. Категория –Салони за хубост – Магдалена Ранкова -собственик и коафьор в студио за хубост

6. Категория –Българска козметична компания - Дони Василева.

7.Категория – Капитал и вложения - Иванка Пенева. Повече от 20 години взе участие в развиването и ръководството на група от няколко огромни компании в газовия и петролния бранш, като ръководещ съучастник в компании с активност импорт и търговия с газ-пробан бутан, произвеждане на съоръжение за газстанции и бензиностанции. Към момента взе участие в създаване на огромен хотелски комплекс със личен водоизточник с горещи минерални води. Сега се занимава главно с недвижими парцели.

8.Категория – Будители – Цвете Борисова. Едрови търговец на черни и цветни метали.Извършва капитални поправки на огромни предприятия е региона на енергетиката,металургията и други.Председател на съдружие Български будители.Член на съюза на Колекционерите.

9. Категория – Благотворителност – Деси Тенекеджиева - тя е актриса, певица и продуцентка. Съпруга е на починалия режисьор Стоян Камбарев, на чието име през 2009 година учредява фондация и премия за изкуство. Към 2010 година е единствената българска актриса с основна роля във филм от формалната селекция на кинофестивала в Кан. Горда майка на един наследник.

10. Категория – Медии и публицистика – Ивелина Кунчева.

11. Категория – Лоялен сътрудник – Велина Евтимова.

12. Категория – Мистър на годината – Антони Миланов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР