За трета поредна година и едноименната организират благотворителната инициатива „Да

...
За трета поредна година и едноименната организират благотворителната инициатива „Да
Коментари Харесай

Да подкрепим многодетно семейство в нужда

За трета поредна година и едноименната провеждат благотворителната самодейност „ Да подкрепим многодетно семейство в потребност “. Тази Коледа към нея се причисляват и огромни компании, с чиято помощ едно многодетно българско семейство, изпаднало в усложнение, ще получи за идните празници цялостен бус с хранителни артикули.

От 10 до 17 декември всеки, който познава такова семейство, може да опише за него на Фейсбук страницата на акцията. Благодетелят ще бъде определен посредством чоп, след което ще заведе екипа на Mate Kitchen дружно с всички дарове, които те са подготвили, до дома на това семейство и по този метод ще помогне техните празници да бъдат по-спокойни и уютни.

Освен че ще получат хранителни артикули, тази година зимата на определеното многодетно семейство ще бъде малко по-лека, тъй като ЧЕЗ ще опрости една от сметките му за ток в най-студените месеци.

„ Кампанията „ Да подкрепим многодетно семейство в потребност “ стартира като лична самодейност на екипа на Mate Kitchen и наши другари. Събрахме пари, купихме ледник, напълнихме го, приготвихме облекла, книжки и играчки за децата. Беше демонстрация на човещина и грижа. Щастлива съм, че добротворчеството откри отзив и от дребна, прочувствена и надълбоко персонална демонстрация прераства в идея, зад която застават от ден на ден компании в България. Искам да благодаря особено на тазгодишните благодетели – „ Крина “, Olympus, „ Белла България “, Coca-Cola, Vegeta, Monin, както и на Spark, които ни предоставиха специфичен бус, с който да доставим всичко на фамилията, което ще изберем “, споделя създателят и изпълнителен шеф на Mate Kitchen Мила Кръстева.

Благодетелят, който ще заведе нея и екипа й при многодетното семейство в потребност, ще бъде изтеглен на 18 декември. Така цялостният бус с храна ще стигне при тях преди празниците.

С поддръжката на:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР