За този град и региона нямам неизпълнено обещание, заяви пред

...
За този град и региона нямам неизпълнено обещание, заяви пред
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изказа си, иначе отново ще има избори

„ За този град и района нямам неизпълнено заричане ", съобщи пред актива на ГЕРБ в Шумен водачът на партията Бойко Борисов. Той пристигна в Шумен, с цел да поддържа претендента за кмет на града проф. Георги Колев.

„ Помня времето в Хитрино. Десетки милиони сложихме в Хитрино, къщи построихме. Не желая никой да ни е признателен, ние сме партия на народа и никой различен не може да изброи решенията финансирането и осъществяването на всичко това, което сме създали ние. Шумен тегли повече промишлен ток от Варна. Партията е по-важна от всичко. На мен никой не ми е дал нищо безплатно. Много съм удовлетворен от кметовете, които съумяха да санират блокове. При „ неприятния ГЕРБ “ ги санираха, по-малко сила харчат, по-скъпи им станаха. Десетки блокове санирахме и тук и в района. Най-важното в правенето на политика, е с изключение на да гарантираш хора и хрумвания, да бъде и финансирано ", продължи пред множеството Борисов, който бе посрещнат с шлагера на Фреди Меркюри " Ние сме първенци “.

„ Да кажеш: „ Ние направихме тези промени “ е безочливо и просто не е правилно. Да бъдат малко по-внимателни в изрече, тъй като ние сме честолюбиви. Страшна битка с корупцията, единствено че парите ги няма “, продължи Борисов, предупреждавайки още веднъж сътрудниците си в ръководството Политическа партия - Демократична България. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че другояче още веднъж ще има избори.

Лидерът на ГЕРБ подсети, че е събота и не би трябвало да се губи времето на хората.

„ Ние не сме се родили нито депутати, нито министър председатели, нито кметове “, сподели той.

Борисов показа, че е печален от неналичието на Любомир Христов. Според него той е трябвало да пристигна да го поздрави. „ Криво ми стана, само че животът е подобен “, разясни водачът на ГЕРБ по адрес на настоящия кмет на Шумен. Христов бил афектиран, че не го издигнали за трети мандат и не пристигнал на събранието на ГЕРБ.

„ Много ми е чудно какво си мислят като се бръснат заран и след това идват при мен. Но партията е на първо място “, отново сподели Борисов и подсети: „ На мен никой не ми е дал нищо. Сам съм си направил всичко и партията “.

Бойко Борисов се разяснява още веднъж, че в този момент отново Корнелия Нинова упреква ГЕРБ. „ Вие сте отговорни “, само че ние три години не сме управлявали ", подсети той.

„ Времената стават все по-трудни “, призна Борисов и посела на всички живи и здрави да бъдат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР