За тези от вас, които се чудят с какво се

...
За тези от вас, които се чудят с какво се
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк прави продължение на най-добрия си филм

За тези от вас, които се чудят с какво се занимава Джъстин Тимбърлейк в последно време, можем да кажем, че той работи интензивно. И в случай че се чудите дали тези дни е ангажиран с пеене или с озвучаване, ще се радвате да научите, че той прави по малко и от двете! Според " Холивуд рипортър " през този празничен сезон ще забележим трета част от франчайза " Тролчета " - " Бандата се събира ".

 Джъстин Тимбърлейк дружно със брачната половинка си Джесика Бийл

А в случай че се чудите с какво се занимава Бранч на Джъстин Тимбърлейк, на драго сърце ще научите, че той най-сетне има връзка с кралица Попи (Анна Кендрик) след два кино лентата на непрестанни флиртове. Но в един самоцелен поврат на събитията научаваме, че Бранч има скрито минало на момчешка група с четиримата си братя: Флойд, Джон Дори, Спрус и Клей. А името на групата, питате ли? BroZone.

BroZone е момчешката тайфа, която е сензация от предишното на Бранч, и може да се направи паралел с кариерата на самия Джъстин Тимбърлейк с NSYNC, които са имали именита кариера от 1995 до 2002 година Но за разлика от продължаващото другарство на Тимбърлейк с някогашните му сътрудници от групата, научаваме, че Бранч не е имал доста контакти с братята си от BroZone, защото групата се е разпаднала, когато той е бил още дете.

Но всичко това ще се промени, когато братът на Бранч, Флойд, е похитен от Велвет и Венер - рисков и пагубен дует попзвезди, които желаят да го употребяват поради музикалните му гении. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР