За тези 100 дни ни се наложи да управляваме огромни

...
За тези 100 дни ни се наложи да управляваме огромни
Коментари Харесай

Лорер: Докато ние управляваме разширяване на руски енергийни проекти няма да има

" За тези 100 дни ни се наложи да управляваме големи кризи-ковид, инфлацията, цените на енергоносителите, война. България ясно сподели своята принадлежност към Европейски Съюз и НАТО, също така одобри билоз 100 хиляди бежанци. Планът за възобновяване и развиване е механически подготвен и към този момент чакаме по кое време фон дер Лайен ще пристигна да го подпише, това значи, че това лято парите за бизнеса ще дойдат ", съобщи пред Българска национална телевизия министърът на нововъведенията и развиването Даниел Лорер.

" Арестите бяха свързани с незаконна активност. Въпросът е за какво българската прокуратура отказвна да предприеме следващи дейности ", разяснява той арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

По думите му, неналичието на прокуратура е най-наболелия проблем.

Лорерсъобщи, че управлението на КПКОНПИ и разнообразни регулатори ще бъдат заменени.

" Доколкото разбирам, сигналът против Асен Василев е заведен за среща, на която Василев не е участвал, само че май и индивидът, който е подал сигнала също не е бил ", отговори той на въпроса защо е следствието.

" Днес президентът Зеленски и украинският народ ясно осъзнават, че България прави всичко по силите си, с цел да им помогне, отговори той на въпроса дали България е окозала съответна помощ на Украйна.

" Ние сме декларирали, че до момента в който ние управляваме разширение на съветски енергийни планове няма да има. Ние не сключваме покупко-продажби и вложения с съветски пари ", увери той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР