За тази невероятна ползва от използваните вече торбички от чай,

...
За тази невероятна ползва от използваните вече торбички от чай,
Коментари Харесай

Всички Ги Изхвърляме, Но Като Прочетете Това, Веднага Ще Лепнете Торбичка От Чай На Ръката!

За тази невероятна употребява от употребяваните към този момент торбички от чай, ние научихме от известния уебсайт The Savings Experiment, където се разгласяват забавни и малко познати хрумки на известни влогъри.

Вече употребените торбички за чай, като се изключи че ще успокоят болката от ухапаното, ще се преборят и с тъмните кръгове под очите ви. Охладените торбички от чай ще понижат отока и ще избистрят погледа.

Ако ви боли зъб, в случай че венците кървят, в случай че скоро сте имали посещаване при ортодонт и са ви извадили зъб, сложете върху мястото на интервенцията овлажнена с хладка вода торбичка от чай.

За да успехите, въпреки и краткотрайно, зъбобола може да извършите чай от мента, в който да разтворите малко морска сол и да жабуркате с тази примес. Ментата е антисептик и съдържа ментол, който облекчава болката при контакт с повърхността на кожата.

От видеото, което ви предлагаме, вие ще научите и други, малко известни приложения на употребените към този момент торбички от чай./Lekuva.net
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР