За своеобразен уличен вот на доверие призовава бащата на българския

...
За своеобразен уличен вот на доверие призовава бащата на българския
Коментари Харесай

Бащата на премиера призова честните да излязат на улицата

За самобитен махленски избор на доверие приканва бащата на българския министър председател Петко, който го извежда в Канада, до момента в който бъдещият общественик е още дете, а през днешния ден е компактно до сина си и взе участие със препоръки в държавниите каузи..

" Честните да излязат на улицата ", написа Петко Петков във фейсбук профила си поради труса в обединението, ръководена от харвардския ученик, при който " ИТН " на Слави Трифонов реши да напусне дружно с четирима министри, шестима регионални шефове и 28 техни заместници.

" Всички почтени хора от всички партии, да се обединим и да излезем на улицата и да спасим България. Днес ", прикани Петков.

Малко по-късно той още веднъж пусна статус, който гласи: Това, което се случва в България, не е смешка. Това е финален късмет, най-малко за моето потомство ".

Петков разяснява и дейностите на шоумена Трифонов: " Защо са му на слави трийсетте сребърника, в неговото положение? Помогнете логичен ", а на въпроса си самичък отговори - че Дългия щял да си поръча пирамида - по-голяма от Хеопсовата. Както и че предстояло да се разбере истината за ходовете му.

А в подтекста на апела му " честните " да изпълнят площадите, предизвестява, че когато " пристигна копейкин, ще бъде късно " (има поради водача на " Възраждане " Костадин Костадинов - б.р.).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР