За стрелбата край Елхово все още е много рано да

...
За стрелбата край Елхово все още е много рано да
Коментари Харесай

Гл. инспектор Лъчезар Близнаков: Доста сили на полицията са впрегнати в борбата с мигрантския натиск

За стрелбата край Елхово към момента е доста рано да се вършат мнения каквито и да е, до момента в който не се откри тъкмо какво се е случило. Към момента данните са нищожни. Сигурен съм, че ще бъдат предоставени напълно в скоро време и ще имаме изясненост по случая. Но да, мигрантският напън е извънредно висок, това демонстрират и всички данни. И много сили са впрегнати в това начинание да се овладее тази обстановка като цяло. Мисля, че съумяваме, само че нещата към този момент в действителност ескалират много съществено.  Това сподели в утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ основен контрольор Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция “.

" Предизвикателствата пред полицията са доста. Както виждате, българската полиция е ангажирана със ужасно доста действия по всички линии. В последно време бяха ангажирани всички служители на реда много с избори, изборния развой, мигрантския напън, знаете и за дейностите, които правим за понижаване на жертвите по пътя. Всички тези дейности са с много необятен обсег и ангажират до висока степен целия полицейски състав “, добави Близнаков.

Според служителя на реда полицията в никакъв случай не е се радвала на доста положително отношение  от жителите, само че това е по обясними аргументи, като съществена активност контролната, няма по какъв начин служителят на реда да се радва на уважението на жителите.

" Разбира се, тук има изключения. Има представителите на обществото, които високо ценят нашата работа и са удовлетворени от нашето наличие и от активността ни като цяло “, добави той.  

Габриела ГАНЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР