За стрелба с пистолет, бирени бутилки и неприлични жестове срещу

...
За стрелба с пистолет, бирени бутилки и неприлични жестове срещу
Коментари Харесай

Стреляха по колата на Люси Иларионов и Ани Хоанг

За пукотевица с револвер, бирени бутилки и неприлични жестове против режисьора Людмил Иларионов и приятелката му Ани Хоанг, споделя самият режисьор пред NOVA.
Няма потърпевши при случая. От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търново споделиха, че 27-годишен мъж на име Атанас Мандичев е арестуван по случая с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е стартирано досъдебно произвеждане за безчинство.
В неделя Людмил Иларионов пътува от Варна дружно с приятелката си. Малко след Велико Търново по пътя за София пред неговата кола се изпречва автомобил, който съгласно режисьор е карал доста постепенно. Иларионов взема решение да натисне клаксона, само че от другата кола водачът забива внезапно спирачка. До злополука не се стига, защото режисьорът съумява да спре в точния момент.
Секунди по-късно Людмил Иларионов изпреварва автомобила. В същия, по думите му, водачът на другата кола вади револвер и стартира да стреля по колата му. След стрелбата мъжът стартира да хвърля и бирени бутилки по автомобила. Иларионов се обажда на полицията. Водачът на другия автомобил е открит и двамата водачи са отведени на разпит в полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР