За специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с

...
За специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с
Коментари Харесай

Арестуваха двама наркодилъри минути след сделка в София

За профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции от чиновници от бранш „ Наркотици “ в Главна дирекция „ Национална полиция “ (ГДНП) с дейното подпомагане на криминалисти от Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Хасково, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В резултат на оперативните дейности, минути след осъществена наркосделка в региона на хипермаркет на бул. „ Цариградско шосе “ в София, са арестувани двама мъже – на 36 и 30 години, престъпно проявени и осъждани. Третият – 54-годишен турски жител, е съумял да избяга с автомобила си, който малко по-късно е изоставил в региона на столичния ж.к. „ Дружба “. При осъществения на място оглед криминалистите са разкрили наоколо и изхвърлен платнен сак, препълнен с 16 пакета суха тревиста маса - марихуана, с общо тегло осем кг.

В хода на интервенцията са се присъединили и чиновници на ОДМВР – Хасково, а турският жител е бил засечен на територията на регионалния град. След ареста му, той е конвоиран до ГДНП.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

След отчет на материалите в Софийската градска прокуратура тримата мъже са привлечени като обвинени и им е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период от 72 часа.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР