За скандала с незаконно подслушвани политици. Защо темата се появява

...
За скандала с незаконно подслушвани политици. Защо темата се появява
Коментари Харесай

Референдум: Според 51,9% няма да бъде въведена организация, гарантираща, че няма да има незаконно подслушвани

За абсурда с нелегално подслушвани политици. Защо тематиката се появява още веднъж и може ли да се реши? До какво ще доведат взаимните обвинявания? Може ли да се превантира корист със специфични разследващи средства с политическа цел и по какъв начин? Това беше тематиката в.

В диалога участваха някогашният шеф на Националната разследваща работа Димо Гяуров, някогашният шеф на НСБОП Кирил Радев, специалистът по национална сигурност Йордан Божилов, Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията и публицистите Слави Ангелов и Йово Николов.

Основния въпрос в предаването бе: " Очаквате ли да бъдат въведени такава организация и надзор на службите, които да подсигуряват, че няма да има нелегално подслушвани? ". 51,9% от интервюираните не мислят, че ще бъде въведена такава организация и надзор на службите. 45,2% са на противоположното мнение.



На въпроса " Какво е вашето мнение за информацията за подслушване на опозиционни политици? " 41.1% дават отговор, че това е огромен скандал и всички забъркани би трябвало да понесат отговорност. Според 37,5% такива информации/скандали са се появявали и преди, няма нищо ново. За 19,6% това са информации с предизборна приложимост и нищо не е потвърдено.



Вижте цялото предаване " Референдум ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР