За щастие детето ми е добре. Състоянието му се подобрява.

...
За щастие детето ми е добре. Състоянието му се подобрява.
Коментари Харесай

Баща и хотелиер се карат за засмуканото от джакузи дете

За благополучие детето ми е добре. Състоянието му се усъвършенства. Това съобщи Марин Банчев, татко на детето, което бе засмукано от джакуси в Брестник.

" По време на случая ние бяхме в джакузито. Инцидентът стана за секунда. Детенцето ми попадна върху една от помпите на джакузито, която беше без обезопасител. Тя го засмука ненадейно ", изясни той, представен от Пик.

" Веднага започнахме да го дърпаме, само че не успяхме да го извадим. Може би към една минути се опитвахме да го извадим. На помощ ни се притече мъж, който също се включи и успяхме да изкопчим детето от помпата ", разяснява Марин Бачев

" Синът ми беше с пострадвания по седалищните елементи. При идването на Спешна помощ докторът сподели, че е по-добре да бъде настанен в болница ", сподели още бащата.

В предаването по телефона се включи и притежателят на хотелския комплекс Иван Маринов.

" Днес преди обяд ще мога да кажа какво тъкмо се е случило, откакто отива в комплекса, тъй като не съм бил там. Ще приказвам със чиновниците, с цел да мога бъда съпричастен с случая ", съобщи той.

" Всяка заран се прави обзор на всички уреди в СПА центъра на хотела. Абсолютно всичко е било тествано и оборудванията са били изрядни ", безапелационен е Иван Маринов.

" Всички разноски за лекуването на детенцето ще бъдат възобновени на фамилията. Това, което би трябвало да създадем ние, ще го създадем на 100%. Когато се уверя изцяло какво се е случило, тогава ще направя формален коментар ", добави предприемачът.

Твърденията му обаче бяха оспорени от бащата на потърпевшото дете, който разяснява: " В СПА центъра нямаше здравно лице, нямаше избавител. Видях и други нарушавания. Отвън имаше шахта без похлупак. Как ще се случи случаят, в случай че няма нарушавания? "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР