За шеста поредна година семейната тенис и СПА верига Weekend

...
За шеста поредна година семейната тенис и СПА верига Weekend
Коментари Харесай

Ударна доза тенис от Weekend Tour в края на май в Санта Марина Созопол

За шеста поредна година фамилната тенис и СПА верига Weekend Tour ще гостува във ваканционно населено място Санта Марина Созопол. От 18 до 20 май Санта Марина Оупън 2018 ще предложи на приятелите на спорта същинско морско премеждие. Това е вторият шампионат за годината на Weekend Tour, който ще събере дилетанти от цяла България, дружно с техните близки и другари. Както нормално, всички посетители на курортния комплекс ще могат да играят доста тенис на най-хубавите хард кортове в България, да създадат първите си слънчеви бани на брега на морето и всичко това – при съвършени условия в „ Санта Марина “. Санта Марина Оупън 2018 I включва шампионати за мъже, дами и смесени двойки. Финалите са в неделя, а премиите за спечелилите са отмора за двама в Банско, обезпечена от домакините, и ваучериWilson за извършване на покупки в магазини Sport Box.

Най-новото предизвикателство на Weekend Tour е Santa Marina Tennis Camp, който ще се организира по едно и също време с шампионата. Целта му е да помогне на дребни и огромни да изградят добра основа на играта за къс интервал от време, а на напредналите – да проведат интензивни тренировки. Занятията ще се водят от лицензиран треньор, който ще се съобрази с самостоятелните особености на всеки участник. Курсът включва тактически извършения, игрови обстановки и тренировки за физическа устойчивост, а всички имат обезпечени 10 часа игра в групи до 4 души. В края на курса участниците ще могат да разиграват, да извършват сервис и да означават точки, и ще познават главната техника, тактичност и правила на тениса. Тренировките ще се организират заран и следобяд, а специфичен бонус от уредниците е разходка в остарелия Созопол и разглеждане на забележителностите му.

За да бъде удоволствието от тенис уикенда цялостно, от Weekend Tour оферират в пакета си и посещаване на финалните срещи на шампионата за мъже на ITF в Санта Марина Созопол, който се организира по същото време в комплекса. Той е от сериите „ Фючърс “, с награден фонд 15 000 $, и в него ще вземат участие едни от най-хубавите български тенисисти.

До момента поръчки за присъединяване в събитието на Weekend Tour са дали повече от 30 фамилии, като местата се изчерпват бързо, а уредниците приканват искащите да вземат участие да не чакат крайния период. Всички присъединили се в това премеждие ще получат специфичен подарък – ваучери за извършване на покупки с понижение в Sport Box. Повече детайлности може да научите на уеб страницата на веригата weekendtour.bg.

И тази година Weekend Tour подсигурява на присъединилите се отлични условия за дейна отмора и най-ниски цени за интервала на събитията им. Тяхната цел е да изкарат феновете на тениса от цялата страна отвън рамките на познатите шампионати и да им предложи ново и друго преживяване. Всичко това се случва с присъединяване на цялото семейство и близки другари, което прави уикенд шампионатите неповторими за България. Единственото, което искащите да се впуснат в това премеждие би трябвало да създадат, е да попълнят резервационната форма на някой от шампионатите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР