За шеста поредна година Народно читалище Зора-1990 г.“ - село

...
За шеста поредна година Народно читалище Зора-1990 г.“ - село
Коментари Харесай

Ваканционна работилница за мартенички в НЧ „Зора-1990 г.“ село Победа

За шеста поредна година Народно читалище „ Зора-1990 година “ - село Победа реализира „ РАБОТИЛНИЦА ЗА МАРТЕНИЧКИ С КАУЗА “, в която деца и доброволци ръчно създават мартенички. В деня на междусрочната почивка, читалищния екип обезпечи едно прелестно и потребно развлечение за децата, като с доста старание и творчество те нижеха мартенички-гривнички.



Материалите са обезпечени от лични доходи на Читалището. Каузата на тазгодишната читалищна „ Работилница за мартенички “ е обезпечаване на спомагателни средства за ЛЕТНИ ДЕЙНОСТИ с децата от селото. Инициативата е за осъществяване на МАРТЕНСКИ БАЗАР. Разнообразието от мартенички можете да разгледате на страницата Работилница За Мартенички С Кауза в обществената мрежа Фейсбук.



През миналото лято, в Читалището бяха извършени поредност от креативен работилници с децата, като се използваха разнообразни приложни изкуства – декупаж, разработване на декорирани магнити, сувенири, низани гривнички, диамантени гоблени, извършени кулинарни работилници. Летните занимания минаха при огромен интерес и посещаемост. Работата на читалищния екип бе да подтиква креативното въображение на деца от разнообразни възрасти.



Купувайки мартеничка, вие подкрепяте читалищната идея и детските креативен занимания!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР