За шеста поредна година Народният театър "Иван Вазов" ще се

...
За шеста поредна година Народният театър "Иван Вазов" ще се
Коментари Харесай

Нощта на театрите започна с ден на отворени врати

За шеста поредна година Народният спектакъл "Иван Вазов " ще се включи в европейската Нощ на театрите. Поради големия интерес, който провокира събитието предходната година, и в този момент почитател обиколките зад кулисите на най-големия спектакъл у нас ще се проведат в границите на два дни -17 ноември, събота, и 18 ноември – неделя.
9
До момента повече от 600 души са се записали за тура в тайните кътчета на една от най-красивите здания у нас, с цел да надникнат от близко в магията на театъра и нещата, които остават скрити от погледа по време на зрелище. В компанията на обичани артисти от трупата, посетителите ще видят по какъв начин наподобяват гримьорните, сцените от вътрешната страна, дрешника, реквизита, и ще научат малко известни обстоятелства от историята и всекидневието в театъра.
9
150 представления в общоприет и ексцентричен час, пърформанси, форматни събития, изложения, “отворени врати” и театрални пътешествия зад кулисите, NT Live, флашмобове, импро театъра, Театър на бар стола, прожекции, извънредно богата детска стратегия в София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР