За шеста поредна година броят на младите хора, избрали пътя

...
За шеста поредна година броят на младите хора, избрали пътя
Коментари Харесай

Над 100 учители в Бургас получиха отличия за старт в кариерата

За шеста поредна година броят на младежите, избрали пътя на учителската специалност в Бургас пораства. Младите учители, които стартират професионалното си развиване в областта на образованието в Бургас тази година са 111. На днешния празник на националните будители те получиха оценки за старт в учителската кариера. Инициативата е на кмета Димитър Николов се организира за 6-та подред година и има за цел да насърчи младите преподаватели, избрали да се посветят на специалността, която стои в основата на всички останали специалности.  

Най-голям е броят им през тази година в СУ " Константин Петканов " – общо осем педагози - Златина Каменополска, Тяна Арнаудова, Ваня Първанова, Калинка Милчева, Петя Стоянова, Виолета Йовчева, Гергана Георгиева и Нина Николова.
 Изследване: Учителите ни се оправят по-добре с онлайн образованието, в сравнение с европейските Изследване: Учителите ни се оправят по-добре с онлайн образованието, в сравнение с европейските
Изследване на Европейската комисия демонстрира, че поради отдалеченото образование децата прекарват приблизително по шест часа и половина в онлайн...

За Община Бургас образованието постоянно е приоритет и по тази причина всяка година усъвършенства изискванията за педагозите и за учениците, модернизира сградния фонд и дворовете на образователните заведения, покачва квалификацията на бургаските учители и вкарва най-съвременните способи на преподаване и технологии в областта на образованието.  

Въпреки, че за втора подред година тържествената гала по награждаване на учителите, които започват кариерата си в бургаските просветителни заведения, бе анулирана поради противоепидемичните ограничения, всички 111 млади преподаватели в бургаските учебни заведения и детски градини получиха своите награди във връзка празника на националните будители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР