За седми пореден път авторитетният конкурс Най-добра българска фирма на

...
За седми пореден път авторитетният конкурс Най-добра българска фирма на
Коментари Харесай

Стартира 7-то издание на конкурса Най-добра българска фирма на годината

За седми следващ път авторитетният конкурс " Най-добра българска компания на годината " ще отличи най-успешните български компании.

Инициатор на плана е Първа капиталова банка (Fibank), а задачата на състезанието е да концентрира публичното внимание върху образците за резистентен бизнес у нас и да разпространява необятно положителните бизнес хрумвания и практики. Надпреварата цели да подтиква развиването на българското предприемачество и да стимулира компаниите в тяхната конкурентноспособност и иновативнист.

Журито ще отличи фирмите, които демонстрират постоянен напредък, благоприятни условия за справяне в конкурентна среда, капацитет за нахлуване на нови пазари и прогресивни бизнес хрумвания. Задължително изискване за присъединяване е компаниите да имат български капитал, български мениджмънт и да съставляват български бранд.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: Чавдар Златев - Главен шеф Корпоративно банкиране и член на УС на Fibank, социологът Кънчо Стойчев, ръководител на " Произведено в България - съюз на дребния и междинен бизнес ", финансистът Емил Хърсев, Венелина Гочева - притежател и шеф на Медийна група България, Лъчезар Богданов - ръководещ сътрудник в " Индъстри уоч ", Йордан Матеев, стопански публицист и изпълнителен шеф на Сдружението за съвременна търговия - България и Ваня Манова, управител на Mastercard за България и Македония.

 Снимка 362949
Източник:

Категориите, в които ще се състезават фирмите, са: " Микро и дребна компания ", " Средна и огромна компания " и " Най-успешна българка в бизнеса - премия за женско предприемачество ". Освен тях, както всяка година ще бъде присъдена и специфична премия на публиката, която ще избере своя любимец всред присъединилите се в състезанието с директно онлайн гласоподаване.

Фирмите, които желаят да вземат участие в конкуренцията, е належащо да попълнят къс електронен въпросник, който може да бъде открит на уеб страницата на състезанието. Заявки за присъединяване ще се одобряват до 7 октомври.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР