За седма поредна година стотици любители на рока и свободния

...
За седма поредна година стотици любители на рока и свободния
Коментари Харесай

Меломани посрещнаха Джулай морнинг с Джон Лоутън край Тутракан

За седма поредна година стотици фенове на рока и свободния дух посрещнаха първото юлско утро на брега на Дунав край Тутракан. В 12-часов маратон, на Джулай морнинг в местността " Лодкостоянка " се срещнаха одобрени рок музиканти и млади реализатори.

Тутракан

Точно в 5 ч. и 37 мин. слънцето изгря над реката край Тутракан. Почитатели на рока от цялата страна се събраха, с цел да посрещнат юлското утро в компанията на обичаните си реализатори и групи.
Цонко Цонев: За четвърта поредна година съм в Тутракан и си изкарвам доста добре. Продължават да ме връщат моя прител доктор Димитър Стефанов - кмета на Тутракан, Джон Лоутън и Б.Т.Р.
Кулминацията на рок маратона беше песента " Джулай морнинг ", изпълнена от именития вокалист на " Юрая Хийп " Джон Лоутън.
Джон Лоутън: Юлското утро е постоянно хубаво. Концертът и звукът бяха доста положителни.
В Тутракан към този момент се приготвят за идващото музикално събитие - осмото издание на фестивала " Огненият Дунав " в края на месеца. Сред специфичните посетители тогава ще бъдат Б.Т.Р и Джо Лин Търнър, изпял едни от най-големите шлагери на " Рейнбоу ".
 Хиляди посрещнаха слънцето на Джулай морнинг Хиляди посрещнаха слънцето на Джулай морнинг
Днес означаваме Джулай морнинг - по традиция хиляди хора посрещнаха слънцето на 1 юли. И тази година се събраха запалянковци за посрещането на Слънцето...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР