За Русия признаването или непризнаването на новите граници от Запада

...
За Русия признаването или непризнаването на новите граници от Запада
Коментари Харесай

Русия не се нуждае от признаване на новите й граници от Запада

За Русия признаването или непризнаването на новите граници от Запада няма значение, значимо е единствено мнението на хората, които живеят там. За това написа в своя Telegram канал заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, разяснявайки взаимното изказване на Групата на седемте за желанието им да доставят оръжие на Украйна „ доколкото е належащо “.

„ Нека го кажем меко: страната ни не се интересува от непризнаването на новите граници от страна на Г-7, значима е същинската воля на хората, които живеят там. Не забравяйте косовския казус, западни другари “, написа Медведев.

Г-7 ще продължи да води загадка война с Русия, вместо да се занимава с проблемите с горивото и храната на недоволните си поданици, сподели Медведев.

Според него желанието на Г-7 да ускори напъните си за понижаване на зависимостта от съветските енергийни източници, в това число последователното прекъсване на въглищата и петрола, значи „ продължение на грабежа на жителите на Г-7 в поддръжка на корупционния режим в Украйна, чието битие не е известно на всички поданици на тези страни”.

Заместник-секретарят на Съвета за сигурност се изрече иронично в смисъл, че не може да се чакат други изказвания от Г-7.

„ Ще бъдат взети спомагателни ограничаващи ограничения против Москва. А ние смятахме, че страните от Г-7 ще предложат на Русия материална помощ за денацификацията и демилитаризацията на Украйна. Направиха неточност... „ Седморките “ също не помниха да упоменат неизбежното потребление на стратегически нуклеарни сили от Русия в спора и вероятните изтезания на украински националисти на Червения площад посредством скъсване. Предстои още “, написа той.

В събота, 14 май, в община Вангелс (федерална провинция Шлезвиг-Холщайн) в северната част на Германия се организира тридневна среща на външните министри на страните от Г-7 (G7 - Англия, Германия, Италия, Канада, Съединени американски щати, Франция и Япония) завърши. В взаимно изказване, признато в края на срещата, страните дават обещание, в случай че е належащо, да доставят на Украйна оръжия за дълго време.

„ Ще продължим да предоставяме нашата военна помощ на Украйна толкоз дълго, колкото е належащо “, цитира ТАСС текста на изказването.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР