За разширяването на своя екип Дарик Диджитъл търси да назначи

...
За разширяването на своя екип Дарик Диджитъл търси да назначи
Коментари Харесай

„Дарик Диджитъл” търси Мениджър продажби

За разширението на своя екип „ Дарик Диджитъл ” търси да назначи потвърден експерт на позиция Мениджър Ключови клиенти/Мениджър Продажби.
Отговорности:Да умее да води сполучливи договаряния, както и да извършва подписаните договори;Да създава презентации за клиенти и партньори;Да може да води връзка с клиенти и да изготвя подобаващи решения за осъществяване на рекламната им тактика.
Точният човек за екипа би трябвало да има най-малко две години предходен опит в продажбите на сходна позиция, би трябвало да е приключил висше обучение, а притежаването на спомагателни документи в областта на продажбите и маркетинга е преимущество. Важно е да познавате медийния пазар и трендовете в него. Повече за оповестената позиция и по какъв начин да кандидатствате можете да научите.

“Дарик Диджитъл ” АД е учредена през 2019 година и е фокусирана над основаването на свои и развиването на партньорски social-first медии от нова генерация, употребяващи новаторски и качествени подходи в достигането на аудитории онлайн.
- една от най-авторитетните и известни онлайн спортни медии в страната; - формалният уебсайт на Дарик радио с фокус върху аудио новините; – финансова медия, разполагаща със мощен журналистически екип, който основава авторско наличие по тематики с корпоративна устременост.принт, офлайн и цифровите активи на списание – един от най-разпознаваемите марки за бременност и майчинство у нас;
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР