За разлика от опозицията, ние от ПП ГЕРБ търпеливо изчакахме

...
За разлика от опозицията, ние от ПП ГЕРБ търпеливо изчакахме
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не губим позиции, напротив - увеличаваме трайно присъствието си

За разлика от опозицията, ние от Политическа партия ГЕРБ търпеливо изчакахме изборните резултати, с цел да можем да сме съответни, точни и ясни. А какво приказват завършилите резултати? Говорят за това, че ГЕРБ печели 91 общини още на първи тур. За съпоставяне през 2015 година общините, които спечелихме на първи тур, бяха 25 общини. По отношение на регионалните градове - през 2015 година на първи тур спечелихме четири регионални града, а на последните спечелихме осем.

Това показа на конференция в централата на Политическа партия ГЕРБ регионалният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Знаете ли в какъв брой регионални центрове Българска социалистическа партия е първа политическа мощ? Ще ви кажа - в нито един. Ето каква е електоралната картина след първия тур: съотношението в цялата страна е 2:1. ГЕРБ има болшинство и печели изборите за общински съветници в 163 общини от общо 265, а Българска социалистическа партия - 40. Това е съотношението по общини. Относно броя на общинските съветници, на тези избори ГЕРБ ще разполага с 1807. Това са съответни данни и цифри, които демонстрират съотношението на Политическа партия ГЕРБ по отношение на Българска социалистическа партия, както и общата електорална картина по общини. Така че безапелационни не губим позиции'', изясни още Паунов.

,,ГЕРБ покачва броя на общинските съветници в така наречен смесени райони. Освен това ГЕРБ се структурира като опция на всички останали партии и ние сплотяваме всички български жители, без значение от техния етнос и религия'', уточни ръководителят на ПГ на партията Даниела Дариткова.

,,ГЕРБ има трайно наличие измежду всички възрастови групи на популацията, което е радващо. Ние привличаве по-голямата част от младите и дейните хора и тези със приблизително и висше обучение. Всички, които желаеме да развиваме градовете си, се нуждаме от тези хора. ГЕРБ усилва своето влияние'', акцентира кметът на Стара Загора Живко Тодоров, определен за трети мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР