За разлика от куп родни звезди“, които дни след раждането

...
За разлика от куп родни звезди“, които дни след раждането
Коментари Харесай

Ева Веселинова става все по-закръглена, но цъфти от щастие! Вижте и порасналите близнаци (Снимки):

За разлика от куп родни „ звезди “, които дни след раждането демонстрират съвършена фигура (спомнете си единствено госпожа Гущерова), някогашната Господарка на ефира, Ева Веселинова, не бърза да си връща формата от преди раждането. Вече повече от година откакто роди своите близнаци, Ева не единствено че не е съвършено слаба, а е станала по-пълна в сравнение с беше след раждането. Килограмите обаче й отиват, а тя самата цъфти от благополучие около грижите за бебчетата си.

Може би повода е в покачвания вкус и вкусните гозби, които Веселинова сама подготвя. След като се раздели с коментаторския панел в „ На кафе “ при Гала, тя стартира да запълва времето си с готвене, като не пропускаше да показа с почитателите си в обществените мрежи какви вкуснотии е завъртяла за вечеря на мъжа си.

 Ева Веселинова Гърция

 Ева Веселинова дечица

После стана ясно, че е бременна, а откакто роди, стартира да готви и за децата. Изглежда обаче, тя освен подготвя храната, само че и обича да похапва от нея. Най-новите фотоси и клипове на русокосата млада майка демонстрират, че с всеки идващ ден тя сякаш става все по-пищна и по-пищна.

 Ева Веселинова близнаци

Когато огледа усмивките на дечицата й обаче, всички предубеждения и цялата суетност изчезват при тази прелестна панорама!

 Ева Веселинова деца

Борис и Стефания от ден дневно стават все по-големи и по-самостоятелни, а мама постоянно е до тях.

 Ева Веселинова щерка

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР