За разлъката се говори от месеци, но едва преди дни

...
За разлъката се говори от месеци, но едва преди дни
Коментари Харесай

Цеци Красимирова проговори за развода с милионера

За разлъката се приказва от месеци, само че едвам преди дни синеоката хубавица от Мездра като че загатна за нея в инстаграм. Красавицата с бурно минало наподобява е посрещнала 44-тия си рожден ден, който бе на 24 януари, в родината. Цеци живее в къща край София с трите си котки, разпуска със пукотевица и е заета с нов бизнес.

„ Понякога животът ти дава две благоприятни условия: да загубиш себе си или да загубиш някой различен. Независимо каква е обстановката, недей да губиш себе си ”, показа Цеци в обществената мрежа, което разумно прозвуча като персонално признание. Иначе манекенката към момента не е коментирала слуховете за развода си. През януари единствено показа с почитателите си в инстаграм, че се е срещнала с новините за себе си. Обвърза тематиката с тази за първия артикул на марката, по който работи. Тъкмо завършила работна среща, отдадена на него, пийвала си чай с мента и се осведомявала от медиите по какъв начин живее. „ Да, премислям над някои въпроси. Един от тях е: „ Коя е най-важната обич в живота? ”, написа Цеци и прикани феновете си да споделят разбиранията си. И даде обещание да подари първия артикул на марката, който приготвя от месеци, на създателя, чийто коментар най-вече се доближавал до нея.
Реклама
Не стана ясно дали манекенката в действителност се развежда. Тъкмо това евентуално подклажда и догатките за повода за възможния раздор, който сигурно би бил неочакван. Цеци и Майкъл изглеждаха като допълващи се освен в персонален проект, само че и в професионален. Сред дейностите на предприемача е производството на канабис за медицински цели, а Цеци очевидно споделя възгледите му, тъй като, откакто се събраха, се заприказва, че извършва управителна функционалност в една от компаниите му. Красавицата дори е споделяла фрагменти на цигара, която изумително наподобява на такава с марихуана.

Според източник на „ Уикенд ”, хубавицата се е разделила дефинитивно с милионера предишното лято. Двамата имали съществени търкания и преди и няколко пъти късали и събирали, само че този път разлъката била дефинитивна. Най-вероятно към този момент са и писмено разведени.
Реклама
Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис си споделиха „ да ” през май 2019 година на обилна гала в древен палат в каталунския курорт Сиджес, покрай Барселона. На тържеството, за което се говореше, че е коствало 1 млн. евро, бяха поканени към 300 посетители от целия свят, а булката бе с тоалет на Евения Борисова. Изработката на сватбената рокля отнелa пет месеца и бе обсипана с пера. Дъщерята на Цеци – Джудит, също впечатли с тоалет. За положителното въодушевление на гостите от българска страна се погрижиха отбор „ Българе ”, Тримата тенори и попфолк фурията Преслава. След сватбата за знамение и приказ, младоженците заживяха в Барселона – обичан град на булката, поради което и в последните години прекарваше повече време в него.

Легенди се носеха за първокласната къща, в която Цеци се шири, както и за сантименталните ваканции, на които вървят със брачна половинка й. През предходната година манекенката правеше усещане, че се застоява повече в родината си. Тя изкара отмора на родното Черноморие с другари, след това се включи във фестивала на фолклорната носия в Жеравна. Зимата пък изглеждаше, че към този момент трайно се е завърнала в България. В инстаграм Цеци споделяше фрагменти на гледката, на която се любува от къщата си, на трите си котки, както и клипчета от стрелбище.

Манекенката, която оцеля по знамение при покушението на Константин Димитров – Косьо Самоковеца на 6 декември 2003 година на площад в Амстердам, разпуска със пукотевица и е много умела с оръжиета. Освен това е заета с нов бизнес. Цеци е лице на бранд, който започва напълно скоро, и ще предлага артикули, съчетаващи „ различни билки в грижа за хубостта, здравето и духа ”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР