За Продължаваме промяната - Демократична България президентът Румен Радев е

...
За Продължаваме промяната - Демократична България президентът Румен Радев е
Коментари Харесай

За "Продължаваме промяната - Демократична България" Радев е заел страната на Русия при срещата със Зеленски

За " Продължаваме промяната - Демократична България " президентът Румен Радев е заел страната на Русия при срещата с президента на Украйна Володимир Зеленски. Това се разбра от изявление на съпредседателя на парламентарната група Атанас Атанасов в коридорите на Народното събрание:

" Паднаха някои маски. В този миг се видя, че беше извънредно значимо България да има постоянно държавно управление, на фона на декларираната позиция на президента Радев, който ясно се нарежда на страната на Русия ", сподели Атанасов. в коментар на визитата на Зеленски изрази по-рано в петък (7 юли) и ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

 Ефектът от осем часа на Зеленски в София Ефектът от осем часа на Зеленски в София

За премиера Николай Денков срещата сред Румен Радев и Володимир Зеленски в посочила " конфликт на две напълно разнообразни показа за света ".
" Поставете се на мястото на другия: в случай че бъдете нападнати, какво би трябвало да направи един министър председател или президент - дали би трябвало да каже, че желае да отбрани страната си и търси помощ за това или просто да не се съпротивлява. Това е конфликтът на тези две гледни точки. Има агресор, има защитаващи се ", сподели Денков.

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов избегна да подлага на критика президента, само че и даде да се разбере, че партията му е на друга позиция от тази на президента. Каза, че тя поддържа да се оказва военна помощ на Украйна (за разлика от президента). " Смятам, че президентът се пробва да бъде дистанциран и от двете страни. Ние като парламентарна група считаме, че мястото на България е в НАТО и Европейския съюз и имаме морални задължения. Президентът Зеленски беше доста прав с репликата, че, в случай че нас ни атакуван какво ще вършим и ние също бихме търсили помощ ", сподели Тошко Йорданов.

 Радев изясни на Зеленски, че Радев изясни на Зеленски, че " спорът " нямал военно решение
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР