За проблеми по откритата вчера трета линия на метрото започнаха

...
За проблеми по откритата вчера трета линия на метрото започнаха
Коментари Харесай

Столичани сигнализират за проблеми с третия лъч на метрото

За проблеми по откритата през вчерашния ден трета линия на метрото започнаха още в деня на откриването й, алармират пасажери в обществените мрежи.

Има рецензии и към довършителните работи на станциите и дори към достъпа до най-малко една от тях.

 Пуснаха 3-а линия на метрото, дадоха обещание проби на влакчетата в Виж още

Столичани разгласяват фотоси и видеа със спрели мотриси по време на безплатните курсове през първия ден, оповестява bTV. В един от сигналите написа, че влакът е прокиснал първо 10 минути на НДК, а след това и на Попа.

Не липсват и мнения, че проблемите идват след траяли месеци проби, с които и общината се оправда за няколкото отлагания на третата линия.

 Снимка: bTV

От общината изясняват забавянето на влаковете с смяна в разписанието. Според столичния " Метрополитен " тези обстановки не са повреди. " Аварии няма. Има индикации, които са наложили замяна на влаковете, което е естествена процедура за употреба на метро ", разяснява шефът на сдружението инж. Стоян Братоев.

Проблемен е и един от подстъпите на към този момент настоящата станцията на бул. " България ". Настилка липсва, напредването с детска или инвалидна количка е предизвикателство. Въпросният терен е частен и общината няма общо с него.

Изгражда се обаче рампа за колела и всеки ще има право да минава, макар статута на земята, успокояват от " Метрополитен ". По думите на инж. Братоев частният притежател има ангажимент да построи подстъпа и да го трансферира на общината. Другият метод към станцията е изцяло подготвен - с рампа, асансьор и ескалатори.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР