За пръв път се заговори, че между Ирина Шейк и

...
За пръв път се заговори, че между Ирина Шейк и
Коментари Харесай

Зад кулисите на потайната връзка на Ирина Шейк и Том Брейди

За пръв път се заприказва, че сред Ирина Шейк и Том Брейди са пламнали искри през юли предходната година. Тогава спортистът бе видян да взима супермодела от хотел в Лос Анджелис.
 Срещна ли Ирина Шейк идеалния мъж в лицето на Том Брейди
Намери ли Ирина Шейк идеалния мъж

За момента отговорът наподобява одобрителен

Твърденията, че двамата се срещат, пристигнаха откакто Том Брейди и  обявиха развода си през октомври 2022 година след 14 години брак. Към момента те споделят грижите за двете си деца - 14-годишния Бенджамин и 11-годишната Вивиан. От първия си брак с Бриджит Мойнахан спортистът има още един наследник - 16-годишния Джак.

Ирина Шейк също е разведена и има едно дете - шестгодишната Леа, от някогашния си. Въпреки че както тя, по този начин и Том Брейди, слагат грижите за децата си преди всичко, очевидно въпреки всичко съумяват да намерят и време един за различен.

Според източници на Us Weekly двамата си прекарват ужасно дружно, само че нямат желание да се обвързват съществено, макар че явно си падат много един по различен.

Освен това те държат да не попадат в полезрението на обществото внимание и се виждат няколко пъти седмично, само че нормално в дома на спортиста, с цел да не бъдат забелязвани на обществено място и снимани от папараци.

Колкото и да са потайни обаче,  все отново излизат понякога. Последно бяха видяни дружно преди няколко дни на вечеря в ресторант в Ню Йорк.

Освен за това, че двамата в действителност се харесват, срещата им е доказателство и за това, че са към момента дружно. През октомври 2023 година се появиха изказвания, че те или са се, или са дали отмора на връзката си. Само два месеца по-късно обаче  отново бяха видяни дружно в Маями.
 Ирина Шейк на отмора с Брадли Купър, въпреки че излиза с Том Брейди
На отмора с някогашния ли е Ирина Шейк

Докато в този момент се твърди, че излиза с Том Брейди

" Том и Ирина излизаха няколко пъти през последните няколко месеца. Но нещата не престават посред им ", издаде източник на Us Weekly през декември предходната година. Тогава той посочи също, че двамата в никакъв случай не са се разделяли, просто тъй като в никакъв случай не са били публично дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР